Emelie Jonsson

hejdå

Publicerad 2009-06-20 00:43:28 i Allmänt

Nästan allt är nu packat, det sista får jag lägga ner i väskan när jag vaknar. Vakna måste jag förövrigt göra om typ 4timmar. hahaaaa åh
Ska sitta i en bil hela dagen till Stockholm & Arlanda, planet till Turkiet går på kvällen. Ska bli skönt med två veckors sol och värme =)
Jag kommer att sakna vännerna mina, ha det så bra här hemma!

KRAM

I don´t want to be the one who´s falling

Publicerad 2009-06-19 03:26:29 i Allmänt

Klockan är tio över 3, och ikväll kom jag hem halv 2. Hur gick det med den lilla planen att komma hem tidigt och inte somna alltför sent vavavaaaa?
Kan inte sova bort hela dagen imorgon när jag har saker att fixa och packa. Så min midsommar kommer bestå av packning, blir inte mycket roligare än så helt enkelt =(

Min torsdag började iaf med en sväng upp på Stadium & Inter Sport. Sedan skyndade jag ner på stan för att inhandla de sista sakerna nu inför resan
Och kvällen började med att jag skulle ta en liten promenad med Sara. Efter några sms, onödigt vandrande fram och tillbaka, skjuts, osv osv osv så hamnade vi iallafall hemma hos Rikard med Micke, Andreas och Niklas =)

090617

Publicerad 2009-06-17 20:34:49 i Allmänt

God kväll
Det har inte hänt överdrivet mycket för mig idag. Städat rummet (blev aldrig av igår), bakat osv, är vad jag har hållit på med. Och nu så är göteborgsmoster, annan moster & två kusiner här och har fikat. Så jag har ätit jordgubbspaj, druckit kaffe latte och hållit på att bli petad i ögat av mamma (som pratade om något hus, och gestikulerade lite för stort när hon skulle beskriva det) ett antal gånger =) 

tjing!

Tisdag

Publicerad 2009-06-16 14:13:33 i Allmänt

Liten förbättring av vädret idag, inget spöregn =D Men annars är vädret inget att hurra för..
Igårkväll träffade jag somsagt Linn som varit bortrest, brun och fin var hon allt! Vi cyklade till Tore i regnet, för att umgås med honom och Andreas. Var väl halvt dränkta när vi kom fram =)

Och idag är jag seg som bara den. Måste dock städa mitt rum som för tillfället är täckt i en härlig röra av kläder, böcker, väskor, påsar, osv osv osv. Börjar bli lite svårt att ta sig fram =) Problemet är att jag är så trött att jag inte orkar ta tag i något
Därför ska jag gå och halsa kaffe. Hejdå

and when it rains

Publicerad 2009-06-15 21:43:42 i Allmänt

Ett antal svordomar har tillägnats åt vädret idag. Det regnar hur mycket som helst
De tidigare planerna för kvällen är därför ändrade, så ska nu cykla och möta upp Linn (som är hemma från Kreta!), och sedan åka till Tore =)
tijng!

090613

Publicerad 2009-06-13 18:44:37 i Allmänt

Det känns inte som att det är sommarlov. Och tillåt mig att fråga, vart är sommaren?! KOM NU, TACK
För tillfället sitter jag här och väntar på att maten ska bli klar. Grillat står på menyn =) Varit lite smått fullt hus här de senaste dagarna med kusiner, mostrar, lillebrors kompisar, osv osv. Även idag är det lite släkt här på middag, men det är bara trevligt =)

Inga planer spikade för kvällen, får se vad som händer!
KRAM

En vind blåser skräp längs korridoren en sista gång

Publicerad 2009-06-12 21:37:58 i Allmänt



Det känns konstigt att inte längre vara ett hagabarn. Att ha gått ut hela grundskolan.
Igår hade vi skolavslutning i stadskyrkan, med alla hagas nior. Började med elevuppträdanden och så (ni var alla grymt duktiga!). Efter det kom Kristers, en av våra mentorers, tal. Tårarna bara rann på mig och de andra i min klass. Innan det var slut fick alla klasser gå fram och varje elev ta emot sitt betyg och en ros.
Sedan var skolavslutningen slut. Gick då ut och träffade folk osv. Grät floder, haha!
Trots att avslutningen var jobbig så var stämningen ändå bra i kyrkan. Och så kan jag inte förneka att det faktiskt känns väldigt skönt med sommarlov =) Men jag kommer att sakna allt och alla. Niorna, lärarna, stämningen. Och jag kommer sakna min kära klass, 9D

Efter skolavslutningen var det hem som gällde. Fick presenter och grejer =) Inte helt fel! Sedan kom släkt på middag och fika.
Runt 9 mötte jag upp några vänner och så cyklade vi vidare. Träffade massa av haga-niorna och hade det jävligt kul =) (trots att vädret svek) En toppenkväll verkligen. Till en början iallafall, hahaaaaa

  
 

11juni

Publicerad 2009-06-11 00:14:14 i Allmänt

Godkväll =) Imorgon är det skolavslutning, har inte riktigt förstått det än..

Igår hade vi Haga challenge på skolan, och vår klass vann igen haha! Kvällen bestog av grillning på Hamrins med Sara, Rasmus, Kim, Alice, Mikaela, AK, Tore, Andreas, Johan, Niklas och Johanna. Väldigt trevligt!
Och denna onsdag var det brännbollsturnering som stog på schemat under dagen. Kan inte påstå att det gick så bra för min klass, hehe. Men en match vann vi iallafall! Tidigare ikväll åt jag även middag med min klass på Droskan, sista avslutningsmiddagen.. Kommer sakna klassen min

 
   


Justja, kan ta och lägga in några bilder från balen någon dag också!

dance dance

Publicerad 2009-06-09 01:57:52 i Allmänt

Balen, jag kan bara säga att det var så grymt jävla kul!! Bra musik, dans, skratt, grym stämning, bra folk. Tack till alla hagabarn! Bästa på länge
Orkar inte skriva så mycket mer ikväll, ska snart ta mina trötta ben och döda fötter och pallra mig i säng
godnatt.

BAL

Publicerad 2009-06-08 16:11:48 i Allmänt

Vet inte om jag nämnt det förut, men vi 9:or på Hagaskolan har bal ikväll på Rex =) Skriver mer någon annan dag, för Sara kommer strax hit så ska vi sminka/fixa håret osv osv.
Ha en bra kväll, för det ska jag ha!

KRAM

=)

Publicerad 2009-06-07 23:27:08 i Allmänt



En vecka kommer du vara borta, och jag kommer sakna dig vännen min!
Linn, ha det underbart på Kreta nu och sola lite för mig =)

Temavecka

Publicerad 2009-06-04 10:58:04 i Allmänt

Goddagens =)
Sitter för tillfället i mac-salen på skola och jag har inget att göra. Vi på Haga har temavecka nu, och jag har dokumtentation. Så i veckan har jag mest fotat & filmat olika grupper och sedan suttit vid datorn och redigerat ;D Har varit riktigt chill måste jag säga!
Öppet hus är det ikväll på skolan, och sedan är temaveckan avslutad. Imorgon har vi halvdag och sedan är det helg =)

Nej nu måste jag gå och göra något vettigt, tjingeling

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela