Emelie Jonsson

Snart så!

Publicerad 2008-12-31 17:15:20 i Allmänt

Så var sista dagen på år 2008 här. Jag kan inte förstå hur snabbt det här året har gått. Mitt år har varit både upp och ner, men säg mig vem som har ett liv som inte är som en berg och dalbana ibland?
Runt påsk var jag i Thailand för första gången, och ditt tänker jag allt fara igen! Och här hemma i Sverige har jag inte bara suttit här i Umeå. I somras var jag i Stockholm och Vikingstad. Och upptäckte ett nytt superställe att vara på sommaren, Varamon. Sedan var jag i Göteborg för första gången nu på höstlovet för att hälsa på min moster.
Annars då detta år? Många fina minnen har jag, och jag är så glad över de nya vännerna jag träffat.
Såklart har det gjorts misstag, men livet är inte en dans på rosor.

Inför 2009 har jag inte direkt några större förväntingar. Måste däremot fundera mer på mitt gymnasieval, men det ska nog ordna sig. Jag hoppas 09 blir ett bra år, och allt jag behöver är min familj och mina vänner.


GOTT NYTT ÅR

 

running up that hill

Publicerad 2008-12-29 22:48:46 i Allmänt

hello hello.
Trött som jag är funderar jag starkt på att gå och lägga mej, får se hur det blir med den saken.
Dagen har spenderats på stan med Pauline, Sofie och Linn. Kollade runt i lite affärer, men inget inhandlades. Sedan vid halv 3 drog jag och pausen till Wayne´s för en fika :)

Imorgon drar jag och sofie till willys en snabbis för att handla lite till nyår, annars kanske jag drar ner på stan ett litet tag igen. Och på kvällen blir det fika hos kusinvitamin som fyller år.
pusspuss!

walkaway

Publicerad 2008-12-27 02:06:43 i Allmänt

Hey! Hade ni en bra julafton?
Min var iallafall bara bra! Morgonen började med att mamma&pappa kom och väckte mig med choklad, Ben&Jerry´s Bohemian Rasberry och en tidning. Inte helt fel :) Dock vaknade jag en timme senare än planerat, så det blev stressastressa för mej, men jag hann bli klar tills vi skulle till mormor&morfar för frukost. Efter det åkte vi somsagt till farmor&farfar för att fika, var himla mätt fortfarande då, så det blev inte mkt fika för min del.
Vid 3, Kalle Anka time, började släkten droppa in. Som vanligt lite halvkaos med matlagning, osv. Och alldeles för mkt mat lagades, som vanligt ;D så nu har jag bara ätit julmat de senaste dagarna, börjar bli lite less nu
Förövrigt nöjd med julklapparna :)

Och nu är nyårsplanera klara, känns bra. Så nu taggar jag nyår! :) Har ikväll suttit på Wayne´s med en stor chai latte tillsammans med Sofie, Pauline och Sara i ett par timmar. Planerat för nyåret då och pratat en massa :) bara trevligt!
Ska på stan imorgon så jag ska försöka komma mig i säng snart också :) sov gott

GOD JUL!

Publicerad 2008-12-24 01:10:29 i Allmänt

Klockan är just nu 00:44 vilket innebär att det är Julafton!
Imorgon, jag menar idag, blir det först julfrukost hos mormor&morfar med släkt, sen fika hos farmor&farfar och sedan kommer släkten hem till oss för att äta, osv. Hjälp, jag kommer sprängas av all mat! Men är det jul så är det :)

Igår, tisdag alltså, var väckarklockan ställd så jag skulle upp i tid för att springa ner på stan och trängas med alla andra människor som är ute i sista minuten. Så på stan spenderade jag början av dagen. Vid 5 gick jag och familjen över till mostern min för att ha någon slags "lilla julafton" med släkten :) blev tortilla med någon fyllning till middag och sen fruktsallad ;D inte det traditionellaste om vi säger så, men mysigt iaf (: Annars har jag idag slått in lite julklappar och bakat.

Och nu ska jag slå in de sista julklapparna,
GOD JUL

LOV!!

Publicerad 2008-12-19 17:24:47 i Allmänt

Nu är det jullov, känns great, och jag är hyfsat nöjd med betygen också :)
Efter någon timme i skolan blev det stan som sagt, med Linn, Sara och Micke. Vi hjälpte mest Micke att leta julklappar, men lite annat blev även köpt :) trevligt trevligt

Ikväll blir det nog bio med Linn, Sofie och kanske Pauline. Twilight ska vi se, och jag klagar inte över att se den en gång till på bio ;) blir nog super!
Hoppas ni får en bra kväll, pusspuss



and all I want for christmas is You.

Över broar, genom städer

Publicerad 2008-12-18 21:54:42 i Allmänt

Har inte haft en överdrivet jobbig skoldag, nej.
Först städning, klar på en kvart så då blev det att sitta i glasgången till lunchen, där det väntade julmat! Efter det såg vi det årliga Haga performance där de elever som vill får uppträda. Slutade efter 12 och då blev det staden med Linn och Sara. Köpte en klänning som nog kommer användas på nyår, samt en chai latte jag lyckades skrapa ihop tjugofem kronor till.
Vädret just nu är det inte minsta roligt. Jag hatar att klampa runt i slask, is, regn och världens jävla orkanvindar. Nej vädret här i umeå är allt annat än kul just nu :)

Imorgon är det julavslutning, blir väl bara betygsutdelning, aulan och lunch. Sedan är det efterlängtat jullov!
För mej blir det staden imorgon med efter skolan, ska fortsätta att leta julklappar för fullt

Kram.

Titanic

Publicerad 2008-12-16 21:47:46 i Allmänt



Jag sitter, säkert som många andra, och kollar på Titanic just nu.
Spelar ingen roll hur många gånger jag ser den, jag älskar den ändå!
på trean just nu alltså :)

Vad har jag gjort annars idag då?
Varit på skolan som vanligt, dock inte alltför ansträngande. Sedan åkte jag linn och rasmus och handlade, för att sedan åka till ras för att laga mat till spanskan imorgon. Gazpacho, kall grönsakssoppa, skulle det bli. Varken fint eller gott blev det, men vi försökte iaf! Har annars varit ute och gått med Sofie ett tag nu ikväll :)
kram!

HAGA

Publicerad 2008-12-15 17:03:55 i Allmänt


Jag säger bara känn er ägda bräntisbarn. För vilka är vinnarna av Bräntiskampen för 6:e året i rad?
Jo, HAGA såklart.
Min hals mår inte sådär great, men det är sånt man får ta.
Bra jobbat laget!




Självklart var de traditionella svarta och blåa sträcken ditmålade.

Tredje Advent

Publicerad 2008-12-14 19:47:53 i Allmänt

Jag är fortfarande sjuk, därav den dåliga uppdateringen. Men imorgon ska jag verkligen försöka ta mej till skolan, då är det Bräntiskampen och det tänker jag inte missa. Har varit riktigt taggat en längre tid nu!
förövrigt är det ju tredje advent idag, inte långt kvar till jul nu!
Kram

How did we get here?

Publicerad 2008-12-10 19:55:52 i Allmänt

Har lyckats bli sjuk igen... förkyld, feber, en hals som jäklas+nästan tappat rösten. men jättekul! Alvedon, halstabletter och te känns som mina bästa vänner just nu. 

Missade ett matteprov idag och som det verkar just nu lär jag bli hemma imorgon med. Känns inte sådär toppen för då missar jag ett till matteprov, som jag då måste göra senare.. damn
Linni har också gått och blivit sjuk, krya på dig sweetie! Men Sara verkar ha klarat sig än så länge :)
Hoppas ni haft en bättre dag än vad jag har haft, kram

yesterday, Idun

Publicerad 2008-12-08 21:58:44 i Allmänt

Hade som sagt dansuppvisning hela dagen igår på Idun, grymt kul faktiskt!
Inte lika kul att det inte blev någon sovmorgon, blev att stiga upp kvart i 8. Kan säga att jag var något trött hela dagen för jag somnade inte så tidigt kvällen innan, men det funkade :) Föreställningarna gick väl helt okej (förutom första som inte alls gick så bra). Blev mycket väntan som vanligt men jag hade ju linn och sara så det var inga problem :) Kolla när folket repade, gå och köpa mat & godis, sitta i trappen och prata, träna på dansen, mm var det vi sysselsatte oss med :)

Och idag då, har inte hänt något speciellt. Ännu en vanlig måndag och en dötrött emelie.
Men det enda som är kvar att göra nu är muntligt so prov imorgon & två matteprov, sedan inga mer prov/inlämnigar/osv innan jullovet!! :) inte illa
Nej, dags att göra något vettigt. PUSSHEJ

Lördag

Publicerad 2008-12-06 13:24:22 i Allmänt

tacktacktack för att det är helg!!
Ska iväg och sola med linn om ett tag, och sedan möta sofie på stan senare idag :) Annars har jag en massa plugg som måste göras, känns inte riktigt lika kul.. :(
Dansuppvisningar hela dagen imorgon, känns väl sådär med tanke på att dansen inte riktigt sitter, men det ska nog gå bra ;D
måste kila och göra mej lite klar, hoppas ni får en bra lördag :)

byeee

there´s nothing left to say

Publicerad 2008-12-01 23:34:59 i Allmänt

Ännu en måndag förbi, inte hänt något särskilt spännande idag. Men imorgon åker jag, Linn, Sara och Rasmus på praso till Minerva, blir nog bra :) missar sovmorgon då, men inte ska vi sura för det. Börjar nämligen 12:25 på onsdag! =D
nu väntar sängen,
nighty night

  
 

Några bilder från helgen :)

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela