Emelie Jonsson

High on life

Publicerad 2013-10-27 23:23:00 i Allmänt

Har haft en fantastiskt bra helg, igen! Jag har tagit igen lite sömn, varit på stan och firat Felix&Danne med en grym förfest och utgång. Sen har jag och hjärtat haft en riktig bakissöndag med pizza, cola, skumtomtar och filmmys. Så nu är jag redo för en ny jobbvecka!
 
Idag är det 3 månader sen jag och Lucas blev tillsammans också. Är så löjligt kär, har sån tur som har världens finaste pojkvän ♥
 

Don't stop, turn that up, take it higher

Publicerad 2013-10-20 15:09:32 i Allmänt

Suddiga och mörka bilder är allt jag har från fredagskvällen, sjukt vilken bra kväll det blev! Förfestade på Teg och sen for vi vidare till Allstar. Avslutade kvällen med att köpa fyllekäk från Max som vi tog med hem. Hann väl äta ungefär 2 pommes frites innan jag somnade, hahaha värt.
 
Igår blev det en lugn lördag, var inte särskilt fungerande pga alla shotbrickor och Allstarkannor från kvällen innan. Idag tänkte jag ta mig ut en sväng i finvädret, städa lite och sen fara till hjärtat för filmmys. Känns som en bra avslutning på helgen! 
 

FREEEDAG

Publicerad 2013-10-18 16:25:00 i Allmänt

 
Har inte jobbat något i veckan men har ändå världens fredagsfeeling idag. Är så himla partytaggad. Känns som när man gick i gymnasiet och taggade till Five på fredagarna, åh!
Ikväll blir det förfest och utgång med bra folk! 
 

Begravningen och Linköping

Publicerad 2013-10-16 20:25:28 i Allmänt

För snart en vecka sen sa vi farväl till älskade farfar en sista gång. Begravningen var såklart jobbig men förutom det var den väldigt fin. Lugn och stillsam.
 
Har somsagt också hunnit med en liten sväng till Linköping. Hade en väldigtväldigt mysig helg där, kändes så skönt att komma bort och bara få vara! Har gått runt på stan, ätit massa gott, varit på IKEA och fått en massa kvalitetstid med Lucas, mamma och släkten där nere. Är så glad att min älskade karl följde med så vi fick en hel helg tillsammans! 
 

"Tack för allt"

Publicerad 2013-10-10 09:20:48 i Allmänt

Idag är det dags för farfars begravning. 
Känns som att det kommer bli en jobbig dag, så det är skönt att jag åker iväg till Linköping ikväll med mamma och mitt hjärta. Blir kvar där över helgen! 
 

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela