Emelie Jonsson

Vem Dançar Kuduro

Publicerad 2011-05-30 21:30:20 i Allmänt

Kom just in från en springtur/powerwalk. Min kondition alltså, vilket skämt.. Tacka fan för hörlurar och musik så att jag slipper höra mina egna döende andetag haha.
Något annat jag tackar och bockar för är att vi bara går i skolan 3 dagar denna vecka, SKÖNT

Behind my smile, is everything you'll never understand

Publicerad 2011-05-24 17:17:28 i Allmänt

Helgen är förbi och det är redan tisdag = snart helg igen hihi. Fredagskvällen spenderade jag med en massa brudar i Obbola för att fira Linn & Signe i efterskott, himla trevligt :) Sen lördagskvällen var det Kulturnatta i stan, och det hade väl kunnat bli en bättre kväll haha...... Åh.

Iaf, skoldagen idag visade sig bli mycket bättre än förväntat. Var ganska bitter när jag pallrade mig iväg imorse haha. MEN, fick veta mitt resultat i mattenationella/betyg i kursen, och jag fick G!!!! Lättnaden är stor vill jag lova. Sen vann vår klass 10.000kr till klasskassan (bra jobbat tjejer!) och jag fick göra bort svenska talet. Skönt!

Nu: äta middag och sen fara iväg och träna. Borde kanske ringa ett samtal också innan jag grubblar ihjäl mig.

Publicerad 2011-05-19 17:56:46 i Allmänt

Här är min baby Milo! Lillvalpen jag hämtade hem förra helgen alltså. Ser iofs mest ut som en svart hårboll hehe, men han är inte den lättaste att fota alla gånger.
Världens mysigaste och knäppaste älskling!

Don't tell me love's not worth it

Publicerad 2011-05-12 23:34:55 i Allmänt

Jag suger på att blogga, jag vet. Men hej iallafall!
Måste bara berätta att nu i helgen kommer äntligen dagen jag väntat på hur länge som helst. Jag ska nämligen hämta hem min lilla valp!!!!!!
Åker söderut imorgon, hämtar lillen på lördag förmiddag och sen hem igen. Känns lite konstigt att jag äntligen ska få hem honom, men åh så jag längtar!
Känns även ganska skönt med en paus från allt, en liten mini-semester över helgen helt enkelt.

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela