Emelie Jonsson

Now You See Me

Publicerad 2013-07-29 11:09:29 i Allmänt

Var på bio med Lucas, Felix och Gustav igårkväll och såg Now You See Me. Den var faktiskt riktigt bra, rekommenderar den starkt!
Efter bion for vi hem och sov några timmar innan väckarklockan ringde 04:10, skapligt död i skallen men ville ändå följa med till tågstationen och säga hejdå till Lucas, som ska vara borta en hel vecka.. 
 
Idag öser regnet ner, så jag tänkte spendera dagen i soffan med film!
 

I'm all yours if you're all mine

Publicerad 2013-07-27 14:45:32 i Allmänt

 
Åh vilka fantastiska dagar jag har haft på senaste och Umeå har bjudit på bästa sommarvädret! 
 
Jag och lillkatten har det så bra i lägenheten, trots att det är så jävulskt varmt där dygnet runt, och jag har haft finaste sovsällskapet under veckan.
I tisdags blev vi upphämtade av Vickan, Emil & Linn och så for vi iväg för en heldag på Bettnes. Sol, bad och beachspelande under dagen och så stughäng, grillat till middag och kortspel på kvällen. For till Bettnes i torsdags också och hade en minst lika bra dag då, sen stressade jag hem och så bjöd kvällen på hemmafest hos min fina!
Igår var jag inte det minsta bakis, så jag följde med mamma, moster och mina två småkusiner för att bada i Nydalasjön. Väldigt mysigt :)
 
Nu ska jag ut igen och ta tillvara på solen! 
 

Det här med att ha hittat någon som får hjärtat att slå lite hårdare

Publicerad 2013-07-21 21:54:00 i Allmänt

Var ett tag sen jag uppdaterade, men nu så! 
Den senaste veckorna har jag mått rätt kasst till och från, så i tisdags tog jag tag i saken och gick till citymottagningen och pratade/lämnade blodprov, förhoppningsvis får jag några svar från det. Men förutom att kroppen strejkat litegrann mår jag bra :)
 
Har haft en väldigt mysig helg och större delen av tiden har jag spenderat hos Lucas. Nu ska jag packa väskan och sen fara till min mosters lägenhet där jag ska vara kattvakt och bo två veckor framåt, skööönt med egen lägenhet ett litet tag! 
 

Publicerad 2013-07-06 14:44:46 i Allmänt

Kom hem från Linköping i onsdags, har haft en helmysig vecka där :)
Igår åt jag middag med tjejerna på Invito, supergod mat och bästa sällskapet. Efter det for jag till Lucas som äntligen är hemma från Grekland! Mycket bra dag och den här lördagskvällen ser ut att bli minst lika bra! 
 

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela