Emelie Jonsson

The people you love become ghosts inside of you and like this you keep them alive.

Publicerad 2013-09-27 20:43:53 i Allmänt

Var så fruktansvärt taggad på bussen till jobbet imorse!
 
Började inte förrän 10 imorse, men var så galet trött och otaggad ändå haha. Tror mycket berodde på det jävliga regnvädret. Men så kommer jag till jobbet där det luktar äppelpaj på avdelningen för L bakar, och så får jag veta att vi ska vara inne och leka/arbeta och att vi bara har 9 barn för dagen. Då vände mitt humör snabbt, värsta mysfredagen ju. Och nu är det helg igen, känns väldigt behövligt! 
 

20 september 2013

Publicerad 2013-09-23 18:38:25 i Allmänt

I fredags lämnade min älskade farfar oss.
Bara några timmar innan han skulle ha fyllt 80 somnade han in. Är fruktansvärt ledsen, men försöker hitta lite tröst i att han inte behöver ha ont längre. 
Tänker på dig farfar, det är tomt utan dig!
 

Vet inte hur jag ska hantera detta

Publicerad 2013-09-19 23:55:39 i Allmänt

I början av sommaren fick vi veta att farfar har cancer. Dom senaste veckorna och speciellt de sista dagarna har han blivit väldigtväldigt mycket sämre. Jag har aldrig sett någon tyna bort på det här sättet och aldrig sett någon så sjuk förut, älskade lilla farfar.. Känns så vidrigt jobbigt och har så ont i hjärtat av att se honom såhär.
 

Söndag

Publicerad 2013-09-15 16:39:46 i Allmänt

Är man sjuk får man faktiskt ligga i soffan hela dagen och äta godis, dricka varm choklad och se på film. Har bland annat sett The Vow idag, såå fin och mysig och bra! 
 
Förutom att en riktigt jävlig förkylning smög sig på under fredagskvällen har jag haft en helt okej vecka. Har jobbat, börjat med nya medicinen, fått vakna upp bredvid världens finaste dom tidiga morgnarna (mornarna?? har skrivit om ordet så många gånger nu att allt ser konstigt ut) och hälsat på morfar på sjukhuset. 
Ikväll ska jag bara ta det lugnt, ladda om inför en ny jobbvecka och hoppas att jag vaknar upp frisk imorgon! 
 

Helgen

Publicerad 2013-09-02 20:12:09 i Allmänt

I fredags var jag dödstrött efter första veckan tillbaka på jobbet, så det blev en lugn myskväll tillsammans med min fina.
I lördags hade vi kräftskiva här hemma med lite släkt, väldigt mysigt och massa god mat! På kvällen blev det en liten spontanutgång. Förfest hos Linn&Fredde och sen vidare till TC.
Igår tog Lucas och jag en lång sovmorgon och sen låg vi bara i sängen och åt & kollade på Harry Potter. Efter en middag med min familj for vi iväg på bio och såg sista Snabba Cash filmen, mycket bra var den! Kändes som en riktigt perfekt bakissöndag. 
 
Idag har jag jobbat 8.00-17.45, och idag var det första gången jag stängde hela förskolan själv. Är skapligt trött nu, så blir en tidig kväll! 
 

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela