Emelie Jonsson

I adore you

Publicerad 2013-08-29 19:40:48 i Allmänt

I måndags ringde dom från förskolan och frågade om jag kunde tänka mig att vikariera några veckor för en i personalen. SJÄLVKLAART svarade jag, så i tisdags var jag tillbaka på Bergatrollet och min gamla avdelning Mossan!
 
I tisdags var också dagen som Lucas & jag varit tillsammans i en månad. Så på kvällen lyxade vi till middagen lite och åt på Invito.
Det här med att vara kär alltså, speciellt nykär. Bästa känslan! 
 

A little party never killed nobody

Publicerad 2013-08-25 20:24:00 i Allmänt

Har haft en fantastisk helg! I fredags hade vi avskedsfest för Johan, Rikard, Niklas & Tore som ska flytta till Australien. Det betyder att en stor del av vårat old gaang försvinner.. Kommer sakna er pojkar! 
 
Igårkväll var jag på 20årsfest för att fira Emil! Kvällen bestod av massa god dricka, ölspel, dans i soffan till ABBA på högsta volym och favoritfolket. När festen var slut for jag hem med min fina och somnade med ett stort leende på läpparna. 
 

Hypertyreos

Publicerad 2013-08-15 22:39:33 i Allmänt

Idag ringde dom äntligen från Medicinmottagningen med mina provsvar, och det stämde bra att jag har för hög ämnesomsättning/överproduktion i sköldkörteln/hypertyreos. Så nu ska jag snart få byta ut medicinen jag äter för tillfället.
Oftast är jag lite för bra på att skjuta upp saker, men det känns skönt att jag faktiskt tog tag i det här! 
 

Det handlar om att tappa bort sig i någons famn och aldrig vilja hitta vägen ut.

Publicerad 2013-08-13 21:44:18 i Allmänt

Igår jag var äntligen och fixade mitt skatbo till hår. Så nu är det lite kortare, lite fräschare, lite blondare och utan utväxt. Skönt! 
På kvällen for jag till familjen Lundberg och åt middag. Efter lite fika, mys och film fick jag somna på bästa sätt: i en varm famn, med en ny sovlista i högtalarna (finns här) och regn utanför fönstret. Idag tog Lucas och jag en liten sovmorgon och resten av dagen har vi bara drygat sönder med varandra haha ♥
 
Nu: kladdkaka och film! 
 

BRA DAG

Publicerad 2013-08-06 19:10:54 i Allmänt

Började dagen med ett besök på sjukhuset. Skrev ju för ett tag sen att jag var på citymottagningen, svaren på dom proverna visade att jag har för hög ämnesomsättning. Svaren från dom senaste blodproverna hade dock inte kommit tills min tid på Medicinmottagningen idag, men läkaren var rätt säker på att det är för hög ämnesomsättning/överskott av sköldkörtelhormonet som är problemet. Så nu är det bara att vänta på dom slutgiltiga provsvaren!
 
Lucas överraskade mig imorse också och plockade väldigt mycket pluspoäng. Just när jag var påväg in till Medicinmottagningen kom han gåendes, då har han alltså åkt hemifrån tidigt på morgonen för att följa med mig. Världens finaste är han.
Efter det har vi spenderat större delen av dagen på Brännäset med sol&bad!

1 augusti

Publicerad 2013-08-01 20:34:00 i Allmänt

Gårdagens fina middagssällskap! 
 
Känns helt sjukt att det redan är 1 augusti, sommaren har bara sprungit förbi hittills.. Har gått och dragit på mig världens förkylning också, kvällen spenderas därför i soffan med godis, böcker och någon bra film. Så är jag förhoppningsvis frisk tills min pojk kommer hem!
 

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela