Emelie Jonsson

The thanks I get

Publicerad 2010-06-27 22:45:08 i Allmänt

Hallå hallå
Snart är denna helg över, en vecka till med jobb väntar men sedan är jag ledig resten av sommarlovet. Underbart!
Helgen har både varit greattttt och mindre bra. I fredags var det då Midsommarafton, jag hade inga som helst förväntningar men det visade sig bli en väldigt bra dag & natt. Större delen av den dagen spenderades i stugan med pappa, lillebror, farmor & farfar. Sol, grillat och även årets första dopp blev det där! Kvällen och natten spenderades hos Rikard med folket, mycket skratt och trevligt var det allt :)
Lördagen var väl det som var mindre bra, men sånt är livet!
Har även spenderat en del av denna söndag i stugan. Ska försöka att komma mig i säng snart, så jag orkar ta mig upp ur sängen imorgon. GODNATT

VI MOT VÄRLDEN

Publicerad 2010-06-21 06:33:50 i Allmänt

Godmorgon! Helgen är över och jag är trött trött trött.
Lördagskvällen var mycket bra och igår mådde jag väl som jag förtjänade :) Nu måste jag strax cykla iväg till jobbet, puss

I'll regret it in the morning

Publicerad 2010-06-19 19:32:14 i Allmänt

Lördag idag, och det är så skönt med helg.
Håller på att fixa det sista nu, sen drar jag vidare till Linn&Olivia för party! Så ha en bra kväll gott folk, PUSS

I miss u

What goes around comes around

Publicerad 2010-06-16 22:40:07 i Allmänt

Hallå hallå!
Sommarlovet är igång, men inte är jag ledig för det inte. Har i veckan påbörjat sommarjobbet. 3 veckor hos Svensk Markservice, vilket mest innebär trädgårdsarbete. Helt okej när det är bra väder! Jag börjar dock jobba 7 varje morgon = jag går runt lite som en zombie.
Idag har jag iallafall hunnit med en del saker! Först jobb fram tills klockan var kvart i två. Sen blev det att vandra runt ett tag/prata med micke, trevligt! Efter det fick jag slänga i mig lite mat & duscha innan pappa och jag drog iväg på handledarutbildning så jag kan börja övningsköra. 3 timmar satt vi där, men det var inte så farligt som jag trodde!
Har också hunnit säga hejdå till mormor, som skulle iväg till södra sverige, på tågstationen och handlat. Nu är jag trött tröööött, så ska försöka att sova snart. Puss!

Som jag hade dig förut

Publicerad 2010-06-09 00:17:57 i Allmänt

Hallå där! Senast jag skrev var i april, ett tag sen ja. Och under den tiden har allt både känts underbart och helt åt helvete.
De senaste dagarna har iallafall inte varit helt händelselösa! Blev grillning/chill hos Niklas hela lördagskvällen med folket, i söndags blev det först ett spinningpass med Linn&Sara och sedan bio, Sex and the city 2. Mycket bra film enligt mig! Och idag då, då var det Minervaäventyret som gällde på skolan! Mycket roligare än jag trodde att det skulle vara faktiskt :) Så klassen har gjort en hel del annorlunda uppgifter, bl a raka av håret på någon, sjungit på apberget, moonat på en bilväg, osv osv. Haha! 
Har idag även bakat två kladdkakor med Sara & Sofia, en som vi ska äta imorgon på skolan och en som vi tre åt upp på runt 5minuter..
Och imorgon, (eller idag, klockan har faktiskt passerat 12) är det dags för den efterlängtade SKOLAVSLUTNINGEN. Förstår inte hur 1:an kunnat gå så snabbt, men det ska bli så skönt med sommarlov!

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela