Emelie Jonsson

Historian upprepar sig och slutar alltid likadant

Publicerad 2010-12-27 15:20:25 i Allmänt

Julen blev helmysig! Har umgåtts med släkten, öppnat julklappar, ätit massa mat/fika osv. Lite tråkigt att julen är över nu bara..
Idag är ingen bra dag hittills. Somnade runt 5 inatt. För mycket tankar som snurrade runt i huvudet och inte var jag trött heller. Ont i hjärtat. Förstår inte varför jag bryr mig, men tydligen gör jag det för inget kan någonsin vara enkelt.
Efter att jag vaknat har dagen mest gått utför, massa tjafs. Fy
Ikväll ska jag iallafall möta Linn på IKSU för att köra ett spinningpass. Ska bli skönt att träna! (eller heh, med min kondis lär jag väl avlida lite under passet. Men efteråt känns det ju så bra!)
puss

All I want for christmas is you.

Publicerad 2010-12-23 23:35:12 i Allmänt

Idag har jag sprungit runt på stan i kylan (-20.....) med resten av Umeå. Hatar egentligen att handla med massor av stressade människor, långa köer och överfyllda affärer. Meeen, var som vanligt ute i sista minuten så får skylla mig själv! Alla julklappar är iaf köpta och väntar nu på att bli inslagna.
Imorgon kommer lite av min fina släkt hit och firar jul hos oss :) Vi blir ovanligt få som firar julafton iår med mammas släkt: la familia, mormor & morfar, moster sussie och moster johanna, som är i Umeå över jul, ska bli så kul att träffa min saknade moster som annars är bosatt i södra Sverige!
Nu: slå in julklappar och hjälpa till att göra klart julgodiset
GOD JUL ♥

Don't run into the fire when there's nothing left to save

Publicerad 2010-12-03 19:52:28 i Allmänt

Det har inte varit mycket till uppdatering här, men har
inte direkt haft något att skriva så.
Fredag idag, vilket innebär helg. Efterlängtat!!!!
Ikväll blir det bio med fina tjejer, ska äntligen se Harry Potter :) Och som den lille HP-nörd jag innerst inne nog är, är jag himla taggad haha!

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela