Emelie Jonsson

Hade jag väl fjädrar, hade jag väl vingar, hade jag väl flugit härifrån

Publicerad 2013-06-24 08:24:37 i Allmänt

God morgon! 
Har varit vaken någon timme och sitter nu och häller i mig kaffe för att piggna till. Ska snart packa ner det sista i resväskan, åker nämligen till Linköping idag! Ska också försöka klura ut hur 4 personer, 2 hundar+burar och packning för över en vecka ska rymmas i bilen. Det blev trångt nog när vi skulle till stugan över dagen, så kan bli spännande.. 
 

Midsommar

Publicerad 2013-06-22 21:00:28 i Allmänt

 
Midsommar blev lite lugnare än jag tänkt mig i år. Följde med hela tjocka släkten ut till stugan och blev kvar där hela dagen & kvällen. Tog årets första dopp och sen blev det kubb, mys med småkusinerna, grillat till middag och femkamp. Lugn men väldigt mysig dag! 
 

Återigen arbetslös..

Publicerad 2013-06-15 11:50:11 i Allmänt

Igår var min sista dag på Bergatrollet så nu är min anställning slut som ungdomsarbetare på förskolan. Känns svintråkigt, för jag har verkligen älskat mitt jobb och alla utmaningar. Har haft turen att jobba på en väldigt bra förskola och med bästa personalen som jag har lärt mig så mycket från. 
Har jobbat på en avdelning med en svår barngrupp och vissa stunder har känts jäkligt tuffa, men hur jobbigt det än har varit ibland så har dessa 7 månader gett mig otroligt mycket! Att få lära sig hantera alla sorters situationer och barn, känna att man verkligen är behövd och kan hjälpa till och få uppmuntran/beröm för hur man arbetar gör verkligen under för självkänslan. Och att komma till jobbet varje morgon och mötas av stora leenden från barnen lättar vilket nedtyngt hjärta som helst. 
 
Kramade om allt och alla lite extra igår och tänkte att det faktiskt inte kändes riktigt lika jobbigt som jag trodde att det skulle göra sista dagen. Men när alla barn kastade sig på mig för en sista hejdåkram brast det haha. Är dock tillbaka på förskolan redan på tisdag för att vikariera, och förhoppningsvis ringer dom om det behövs folk i höst också! 
 

Can't hold us

Publicerad 2013-06-07 19:38:00 i Allmänt

Dagens lunchrast spenderades ute i solen, sommar ♥
Var ledig igår och nu är det helg igen, inte helt fel! Det betyder dock att jag bara har en vecka kvar på jobbet nu.. Och det betyder att jag återigen bör försöka styra upp livet? Yeeeey :):):)
 

YRAN

Publicerad 2013-06-03 22:45:00 i Allmänt

Här i Umeå har det varit Brännbollsyran i helgen, kan eventuellt vara Umeås bästa helg?
 
Fredag: Hade en bra dag på jobbet där vi hade utvärderingsdag. Cyklade till ängarna med Linn, i världens finaste väder, för brännbollstittande när folket spelade sina matcher. Grillning/förfest hos Lucas med bästa människorna, trädgårdshäng och beerpong. For till Campus för att se Hoffmaestro, SÅ BRA. Efterfest på Liljansberget där jag var värsta partymänniskan och somnade i soffan.
Lördag: Inte lika bra väder, fastnade mitt i världens spöregn i väntan på bussen.. Förfest på Liljansberget och sedan Campus igen för att se Nause denna gång, också MYCKET BRA. Efterfest på Liljansberget denna kväll med, somnade återigen i soffan ett tag hahaha. 
Söndag: Fick inte mycket gjort denna dag. Myggbett överallt och dödstrött pga sömnbrist/bakfylla, men var glad ändå! 
 
Två sommarnätter tillsammans med bästa folket, festivalfeeling, tusentals taggade människor och i armarna på en fin pojk. Jag har verkligen haft en FANTASTISK helg!
 
Glömde självklart bort att fota i helgen, så en massa text och två mobilbilder är allt jag har att bjuda på.
 

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela