Emelie Jonsson

MALLORCA

Publicerad 2011-03-25 19:33:38 i Allmänt

Fick ett sms under lunchen idag av mor min som gjorde mig väldigt glad. För i smset stod det nämligen att vi ska till Mallorca en vecka i sommar!!! Åh, det ska bli så härligt!

ONSDAG

Publicerad 2011-03-16 21:46:28 i Allmänt

Försov mig imorse och missade samhällskunskapen. Så, jag åt lunch och sånt hemma innan jag for till skolan för att gå på dagens andra & sista lektion, musik. Men självklart var läraren sjuk så lektionen var inställd, VÄRT att jag åkte till skolan. Var lite bitter där ett tag hehe, men efter en sväng på stan där jag bl.a hittade en jacka var jag rätt så nöjd igen :)
Nu: vaniljte och tv!

Baby I was born this way

Publicerad 2011-03-08 12:10:25 i Allmänt

Jag har sportlov och ute är det vårväder, underbart!
Denna tisdag har börjat mycket bra. Var nämligen på ansiktsbehandling imorse, sååå skönt!! När jag fyllde år senast var en av presenterna att jag skulle få välja någon behandling på Nefertiti inne i stan :) Och nu (tusen år senare hehe) tog jag äntligen tag i det och bokade en tid för ansiktsbehandling. Så, att gå till stan i solen och sen bli ompysslad någon timme var en väldigt bra början på dagen!

Intresseklubben antecknar

Publicerad 2011-03-02 22:46:13 i Allmänt

På tal om absolut ingenting, så har jag kommit fram till att jag verkligen borde byta låten jag har som väckarklocka i mobilen. Just nu är det Broken - Seether ft. Amy Lee som väcker mig varje jävla morgon. Tycker egentligen att den låten är jättebra men nu blir jag bara stressad av den haha. Så, dags att byta låt till väckarklockan innan jag förstört Broken helt och hållet kanske?

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela