Emelie Jonsson

Wanna be on top?

Publicerad 2008-09-29 22:17:51 i Allmänt

Hej bloggen! Allt bra? Själv känns det som att mitt humör har varit ganska på topp idag, förutom att jag har varit extremt trött. Därför blir det sängen snart ;p
Kom på nu att vi har sovmorgon till halv 10 imorgon, inte helt fel!

Vanliga lektioner igen idag. Bara drygt att temaveckan, hållbar utveckling, är slut (nog för att man kunde bli ganska less på att sitta och lyssna på en massa prat ibland. Men man förstår lite mer hur situationen ser ut här i världen och jag har iaf börjat tänka efter mer.) 
meeen, nu ska jag dra mej mot min sköna säng. Godnatt hörrni!


Tråkigt att Katarzyna åkte ut ur Top Model, en av mina favoriter

men hello there

Publicerad 2008-09-25 21:37:40 i Allmänt

Jag tror att jag nyss fick en lättare hjärtattack.
Gick genom vardsgsrummet påväg till mitt rum, och ser i ögonvrån hur något rör sig på väggen. Något stort
Så jag vrider på huvudet och får se den största spindeln jag någonsin sett. Benen var enorma.
jättemysigt


not

Stan

Publicerad 2008-09-25 19:12:57 i Allmänt

Hej!

Har spenderat större delen av denna torsdag på stan. Åkte först till skolan, men var väl där i ca 5 minuter innan vi i klassen skulle ner på stan. Vi har alltså tema vecka nu som handlar om hållbar utveckling, och vi skulle nu ställa några frågor till folk om Fairtrade i små grupper, och kolla i några affärer. Inte så värst ansträngande, nej :)
Fram till lunchen spenderades då på stan, sen tillbaka till skolan för att äta. Slutade dagen kvart över ett, och då bar det av till stan igen med Linn och Sara! Gick runt i en massa olika affärer och letade en jacka till Linn, åt choklad och drack en massa Chai latte (himla gott!)
Har haft en bra dag :)

Får se vad jag gör ikväll, antingen tar jag och går en liten promenad eller så bänkar jag mej framför tv:n och kollar på Top Model. haha


Ha det bra.

Tjena kexet, står du här och smular?

Publicerad 2008-09-24 19:24:17 i Allmänt

Hej! Allt bra?
Vi har ju som sagt tema vecka nu på skolan, inga vanliga lektioner, läxor eller prov. Skönt! Fast det kan bli ganska så drygt att sitta och lyssna om hållbar utveckling hela dagarna ;p
Anyway, min dag:
Cyklade som vanligt iväg med Sara till skolan. Sen har klassen idag kollat på något kort film, gjort värderingsövningar, lyssnat på en massa snack, osv.. Det sista vi gjorde denna dag var att lyssna på en föreläsning, i klassrummet. Lyssnade ganska halvhjärtat, satt mest och ritade på min bok. Men sen fick jag lov att försöka kväva en skrattattack, för Rasmus lyckades fastna med fingret i tejphållaren.

Sen trampade jag och Sara hem över cykelbron, sjungandes på Bag in da box.
Och halv 5 var det dags för dans! Gick väl, tjaa, inte överdrivet bra.. men kul var det allt :)

Top Model om 40min, ciao!

yesyes

Publicerad 2008-09-19 23:12:13 i Allmänt

Äntligen helg!
Känns så himla skönt, men veckan har gått nästan läskigt fort. SO provet bortgjort, och orienteringsprovet är också fixat och klart. Nu måste jag fixa en prao plats bara, och jag har ingen aning om vart jag ska praoooa. stress. Förslag?!
Nästa vecka är det tema vecka, "hållbar utveckling", vilket innebär att vi inte har några vanliga lektioner! inte helt fel

Denna fredagskväll har spenderats med Linn. Vi cyklade först en sväng till ÖB i det tråkiga vädret, sen hem till mej. Vi båda var supertrötta så tillslut gick vi och gjorde oss lite kaffe. heeeh. Satt sedan i köket ett bra tag och snackade om allt och inget :) mys

Kan också ta och informera om att jag troligtvis drar en sväng till frissan imorgon, blir nog bara att fräscha till mitt slitna hår.
Nu väntar tv:n, bye

14 september

Publicerad 2008-09-14 22:08:01 i Allmänt

Söndagar brukar alltid vara ganska så dryga, och denna var inte direkt något undantag.
Vaknade imorse av att mamma ringde och väckte mej. mamma - "är du vaken?"
jag - "nej."
hursomhelst, försökte plugga lite so idag också, gick väl sådär.. prov på fredag. Har annars bara suttit lite vid datorn, varit onyttig och kollat på Hål i väggen. Min dag har alltså inte varit särskilt händelserik

Ska försöka komma i säng i tid, så jag orkar med en ny skolvecka. eller ja...
ciao!

Best New Artist

Publicerad 2008-09-08 20:46:59 i Allmänt

Jag visste det, klart som fan att Tokio Hotel skulle vinna Best New Artist! Vi th fans sviker aldrig, we´ll never let you down guys. Blev så himla glad när dom vann, hoppade rätt upp i soffan och bara tjöt JAAAA! Hela VMA var förövrigt grymt bra.
TH förtjänade verkligen att vinna.
Och grattis Gustav på 20-årsdagen!





MTV VMA 08

Publicerad 2008-09-07 21:58:17 i Allmänt

Inatt alltså.
Jag vet inte riktigt hur jag ska göra. Antingen ställer jag klockan så jag vaknar innan VMA börjar, eller så spelar jag in allt och ser det imorgon. Det vore nog bäst om jag ser det imorgon, jag är fortfarande fökyld och behöver sömn. Samtidigt vill jag se det inatt. haha
Anyway, jag är iaf grymt taggad på VMA! Tror det kommer bli sjukt bra :)
Och självklart hoppas jag på att Tokio Hotel lämnar galan med minst ett pris!

050908

Publicerad 2008-09-05 19:06:16 i Allmänt

Hej bloggen!
Jag har gått och dragit på mig en förkylning, så för mej blev det ingen skola idag eftersom jag mår riktigt kasst. Har mest legat halvdöd under täcket i min säng, och läst klart Breaking Dawn (de tidigare böckerna jag läst i Twilight-serien är utan tvekan de bästa böcker jag läst, och BD är inget undantag).
Förövrigt kom pappa nyss in med en stor Marabou chokladkaka, tack! 

Jag taggar mtv VMA nu, och hoppas för allt i världen att Tokio Hotel vinner Best New Artist, och förhoppningsvis Best Pop Video. Så jag röstar och hoppas alla andra fans gör likadant :)
Hoppas ni mår bättre än vad jag gör just nu,
det var allt från mig för tillfället. ciao!

Underbart med regn, eller hur var det nu?

Publicerad 2008-09-03 15:19:26 i Allmänt

Klev innanför dörren för ett litet tag sen, känns som att jag duschat med kläderna på.
Jag är helt genomblöt med andra ord. Det spöregnar, jag och Sara stog inne i skolan ett bra tag och funderade på om vi verkligen skulle gå ut till cyklarna. Jag känner hur jag äälskar allt just nu, hör ironin.
nej, nu ska jag sluta klaga på vädret. Skoldagen har inte varit särskilt jobbig, vi trodde där ett tag att vi skulle sluta supertidigt om hk läraren skulle vara sjuk (hk sista timmen) idag igen, men icket. Fast hk:n var faktiskt rätt kul, och tiden gick fort, så det funkade. Slutade ändå lite tidigare idag :)

Jag tänkte gå och krypa ner under täcket med en kopp te eller liknande nu.
Så ni får ha det bra denna regniga onsdag, kram ♥

-

Publicerad 2008-09-02 21:17:06 i Allmänt

Jag skrev det här inlägget igår, men det kom tydligen aldrig upp då? jaja, lägger upp det nu istället
------------
hellohello
Har sovmorgon imorgon, men ska ändå försöka komma mej i säng snart. Mår sådär just nu, har ont i huvudet och känner mej inte riktigt pigg helt enkelt. Får försöka få lite sömn och hoppas på att inte bli sjuk.
Kom på nu att jag måste anmäla mig till dansen också, den börjar om ett par dagar. Känns bra, för det är himla kul att dansa. Och jag behöver verkligen träna lite.. ;p

Jag tänkte gå och krypa ner i min mysiga säng alldeles strax tillsammans med en skål glass och boken Breaking dawn, jag beställde den från cdon för några dagar sedan och den kom idag. :)
så, jag säger Godnatt redan nu ♥

Kaulitz

Publicerad 2008-09-01 19:29:32 i Allmänt

Idag är det första september, vilket innebär att tvillingarna fyller 19 år.

Grattis Tom & Bill Kaulitz.

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela