Emelie Jonsson

Igår, idag, imorgon

Publicerad 2009-05-28 22:58:40 i Allmänt

Igår var det somsagt riktigt chill skoldag. Hade sovmorgon och sedan inga jobbiga lektioner. Matte där vi gjorde sudoku, lunch+hål där jag och Linn gick runt utan att veta vad vi skulle hitta på (slutade med att vi skrev ut texten till Svennebanan för att lära oss hela utantill), sedan kemi där vi hade lite olika uppgifter (jag och Linn skulle göra smör av grädde) och till sist årets sista musiklektion!
  

På kvällen var jag då, som jag berättade, på avslutningskväll med klassen. Vi åkte till Skravelsjö berget, och för att ta sig upp till kåtan som låg mitt inne i skogen uppe på berget fick vi gå värsta skogsvägen. Kvällen var iallafall hur mysig som helst! Grillade hamburgare, marshmallows, pinnbröd, pratade, sjöng, osv. Tack för allt!!!
Även om det var riktigt trevligt kändes det även sorgligt att vi så snart ska splittras.. Hatar avsked

 


Idag
Hade sovmorgon till 12.30 idag, sedan två lektioner som var grymt ovärda egentligen. Svenska där det var kort betygssnack innan vi fick sluta och så idrott där vi hade vattenbrännboll (går ut på att man ska doppa huvudet i en hink med vatten när man stannar vid en kon). Till min förvåning var det faktiskt rätt kul =) jag påminnde dock lite om en dränkt katt sen men vad gör det!

Imorgon
Lär bli en riktigt skön dag imorgon med. Den enda lektionen vi behöver gå på är SO på morgonen, och sedan får vi åka iväg till ängarna och kolla på den årliga Brännbollsyran. Att vädret tydligen ska bli toppen låter inte helt fel det heller =)

Onsdag

Publicerad 2009-05-27 16:13:13 i Allmänt

Hejsan!
Varit en riktigt chill dag idag med. Ska iväg om ett litet tag igen, ska på "avslutningskväll" med klassen. Vet inte vart vi ska eller så, bara våra mentorer som vet. Men det blir nog bra =) bloggar mer sen, tjinggg

I´m falling in love with your favourite song, I´m gonna sing it all night long

Publicerad 2009-05-26 19:22:19 i Allmänt

 
 


Det har varit en riktigt chill dag idag! trots att jag vaknade på heeelt fel sida, med huvudvärk/ont i halsen/allmänt dåligt humör. Sorry för det allihopa, hehe. Mådde bra mycket bättre sen iallafall! Men kan jag göra annat i närheten av mina vänner? =)
Började skolan med SO - gjorde inget speciellt, sedan matte - inte överdrivet jobbigt där heller. Därefter lunch+två timmars hål. Drog då på stan med Linn, Sara och Alice. Satt oss på Sandy´s med kaffe, pratade och hade det riktig trevligt! Kollade även runt i lite affärer innan det var dags att dra sig tillbaka till skolan igen för möte i grupperna inför temaveckan som är nästa vecka, det tog cirka 15min och sedan var skoldagen slut.
Cyklade då tillbaka till stan med Linn, gick runt i massa affärer på jakt efter solglasögon till henne (typ alla solglasögon vi provade kändes helt sneda? Eller har jag och Linn båda två gått och fått sneda ansikten?) men vi kikade även på lite kläder. Trevligt det med!

Kulturnatta

Publicerad 2009-05-23 16:29:57 i Allmänt

Goddagens!
Sitter med ett glas cola i handen just nu, lyssnar på musik, kollade just på klockan och konstaterade att jag måste skynda mig lite om jag ska hinna bli klar.
Ikväll är det Kulturnatta här i Umeå. Så först ska jag träffa några kompisar, handla, laga mat och sedan åka ner till stan förmodar jag. Låter bra =)

Hinner inte blogga mer nu, måste genast skynda iväg och leta upp plånboken, svart linne och nycklar!
Tjingggg

Right or wrong

Publicerad 2009-05-19 21:27:19 i Allmänt

Har lyckats gå och bli förkyld, så för mig blev det ingen skola idag. Har mest legat i soffan under ett täcke med halstabletter & näsdukar, och kollat på project runway, djävulen bär prada, titanic, osv
Måste släpa mig till skolan imorgon känner jag. Spanska nationella på morgonen och så ska vi spela upp våra låtar vi gjort i grupper på musiken. Så nu ska jag gå och trycka i mig halstabletter och allt jag kan hitta i köket som innehåller c-vitamin.

PUSS

Back and forth, up and down like a rollercoaster

Publicerad 2009-05-17 21:18:05 i Allmänt

Så var denna helg slut, kändes nyss som att den började
Fredagens skoldag avslutades med orientering på Gamlia, kan lova att jag var så lagomt slut efter det!

Middag på Costas med päronen, kollat Eurovision (hur söt var inte norsken? hehe), solat, osv är lite av vad jag ägnat mig åt de senaste dagarna. Min helg har dock varit ganska så händelselös. Har mest tagit det lugnt pga att jag inte mått vidare toppen, känt mig sjuk och så
Men som tur är går vi bara tre skoldagar nu i veckan, skönt =)


KRAM

What if?

Publicerad 2009-05-13 21:35:08 i Allmänt

Onsdag = halva veckan avklarad.
Denna dag har jag som vanligt varit i skolan. Åkte sedan till Sara, Linn följde även med. Vi tog det bara lugnt med te, musik och prat =)
Orientering på gympan imorgon, inte taggat. Lär bli.. intressant att se hur det går!


PUSS

"Carlos es bajo"

Publicerad 2009-05-11 22:43:33 i Allmänt

Godkväll =)
Ska alldeles strax dra mig mot sängen tänkte jag, nationella i kemi imorgon ,direkt på morgonen, så känns bäst om jag inte är heldöd av trötthet. (suger dock att vi å-t-e-r-i-g-e-n missar sovmorgon, men just därför börjar vi kvar över 12 på fredag! Så inte mycket att klaga över egentligen)
Dagen har bestått av skola: först bild där jag hetsade klart uppgiften, sedan spanska där jag, linn och sara satt och spelade något spel (slå tärning, flytta sin pjäs till rätt ruta på en numrerad spelplan, siffran man stannar på måste man översätta ett svenskt ord rätt till spanska för att få stå kvar. Och tjaa vad kan jag säga. Vi lyckades få just siffran för att säga Carlos es bajo hur många gånger som helst där ett tag, något jag satt och skrattade jäkel åt). Efter spanskan väntade SO, lektionen slutade med kort "redovisning", lagomt rörigt där haha =)
Slöjd och svenska som sista och sedan cyklade jag ner på stan en sväng med mina bästa =)
Inhandlade godis på Hemmakväll till nationella, sedan drog Sara hemåt medans jag och Linn kikade ett tag till bl.a på bikinis och balklänningar.

Och nu ska jag avsluta detta högst ointressanta inlägg om min dag =)


GODNATT

Sunday

Publicerad 2009-05-10 23:04:41 i Allmänt

Hejsan!

Sitter och sprättar upp lite sömmar på ett syslöjdsarbete för tillfället. Ooooh vad kul det är att sprätta, not
Gårdagskvällen blev en hemmakväll med godis & film för min del, mådde inte på topp så kände att det nog var bäst!
Och idag då, söndag. Började dagen med att städa hela mitt rum, behövligt vill jag lova. Sedan cyklade jag iväg till Sara, där även Linn lite senare anlände. Tanken var att vi skulle jobba på vår låt till musiken, lite fick vi iallafall gjort. Men blev en del prat också =)



KRAM

När idag blir igår

Publicerad 2009-05-09 02:48:05 i Allmänt

HEEEEEELG =)
Var tidigare så lagomt trött efter en dryg skoldag. Därför lyckades jag och Sara nästan köra rakt in i varandra med cyklarna på bron påväg hemåt, flera gånger. Lyckat! Men glada för helg var vi allt =)

Och detta har min kväll bestått av:
Vid 10 i 9 trampade jag iväg på min cykel i världens fart för att åka och möta upp Linn. Hohooo vad jag stressade innan för att bli klar och cyklade grymt fort sen! Men jag hann =) Vi åkte vidare till i20, och kollade när lite folk körde brännboll. Ett tag senare efter ett stopp på Konsum susade jag, Linn, Sara och Simon på cyklarna i riktning mot Sara. "Tävlade" mot resten av boysen, som skulle hämta mopparna, om vem som skulle komma fram först. Därför gick det fort som bara den (dagens motionspass) och vi vann! haha
Resten av kvällen spenderades då hos Sara med några vänner =)

Tänkte dra mig mot sängen nu, sov så gott

Tisdag

Publicerad 2009-05-05 21:54:04 i Allmänt

Helloooo.
Matte nationella idag, gick åt helvete =) (vår lärare krister var dock gullig och hade köpt muffins och äpplen åt oss. tack!!) Men resten av skoldagen var inte då vidare jobbig. Håller på med något entrepenörsgrejs på SO:n som faktiskt är rätt kul, och på biologin var det arbetsstuga. Hamnade dock i cafét med Linn och Sara rätt snabbt, haha. Sedan slapp vi elevens val för vi skulle kolla uppträdanden i aulan + vi slutade tidigare!
Annars har jag idag varit och fixat nytt pass på polisstationen. Hahaha... att såna kort alltid ska bli så misslyckade?

Hade en liten plan att göra fruktsallad eller något ikväll. Den planen sprack dock rätt snabbt när jag upptäckte att vi endast hade några stackars alldeles för övermogna päron och kiwis = ingen frukt. Hittade dock lite frysta hallon längst inne i frysen jag nu sitter och äter på. Intresseklubben anteckar (=

KRAM

Jag vet inte varför, men kanske är det därför

Publicerad 2009-05-03 22:35:09 i Allmänt


Jag tillbringade gårdagskvällen på Hamrins berget (haha minnen!) med vänner och en eld. Mysigt =)
Blev dock rätt kallt där i slutet, speciellt när jag och Sara väntade på skjuts. Vi stog och hets-åt marshmallows samt hoppade runt för att hålla värmen, hmm
Idag har varit en riktigt seg dag, men det är väl det söndagar är till för?


   

Och just i ögonblicket när jag vaknar hänger skuggan av hoppet kvar i mina rum

Publicerad 2009-05-01 18:28:49 i Allmänt

Goddagens!

Valborg igår. Hade ingen tid att skriva då. Handlade mat till kvällen efter skolan (tog endast runt 1 timme, snabbt för att vara oss!) sen skyndade jag hem och stressade som en idiot för att bli klar till halv 7. Vännerna började då droppa in för grillning =) 18 pers var vi tillslut. Mycket trevlig kväll med härligt folk.

Idag har jag hunnit vara på stan en sväng med Linn och Sara i det fina vädret. Sol, mjukglass och prat ägnade vi oss åt =) Och ikväll drar jag mig till Sara!
KRAM

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela