Emelie Jonsson

Lite sent, men här är en liten tillbakablick av mitt 2013

Publicerad 2014-01-05 01:20:00 i Allmänt

2013, vilket jäkla år va?
 
Självklart har inte allt varit bra, det värsta var att jag förlorade både min älskade farfar och Casper till cancern. Jag har aldrig tidigare sett en människa tyna bort framför ögonen på en, varit på en begravning eller varit hos veterinären för att ge den där sista sprutan. Väldigt jobbigt, saknar både farfar och Casper otroligt mycket. 
Men överlag så har det varit ett väldigt väldigt bra år måste jag säga. Jag har fortsatt jobba på samma förskola som tidigare, numera är jag husvikarie och får därför hoppa runt från små-, mellan- och storbarnsavdelningarna, vilket är jätteroligt. I början av året hämtade vi hem Charlie, en ettårig mittelspitz som är världens goaste och knäppaste hund. Jag har äntligen fyllt 20. Jag har festat, börjat käka medicin mot för hög ämnesomsättning, varit några svängar till Linköping & Stockholm, tränat för lite och hängt med fina vänner och familjemedlemmar.
 
Det absolut bästa med 2013 är definitivt att jag blev tillsammans med Lucas. Har sån otrolig tur som hittat någon som är så fin mot mig. Någon som alltid får mig att skratta, må bra och berättar att jag är fin & dessutom får mig att känna det, även på morgonen när jag förmodligen ser ut som ett troll. Någon som har världens tryggaste famn och hela tiden gör & säger saker som får mig att bli ännu mer kär. 
 
2014, nu ser vi till att det här blir ett fantastiskt år! 
 

Jul och nyår

Publicerad 2014-01-03 22:43:00 i Allmänt

Nu är det nästan 2 veckor sen jag tittade in här sist, så nu kändes det rätt med en liten uppdatering. 
Har haft en superbra julafton här hemma med massa god julmat och fika, fina julklappar och kvalitetstid med släkten. Sen har jag hunnit med utgång på juldagen med pojkarna, middagar, en natt på hotell med mitt hjärta, och vips så var det nyårsafton!
 
I år spenderades nyår hemma hos Gurra med alla mina favoritmänniskor! Vi lagade 3rätters, drack massa go dricka, skålade med skumpa och kramades på tolvslaget (och pussade på karln min såklart), körde allsång till ABBA, drack lite till och efter halv 5 någon gång fick jag & Lucas äntligen tag i en taxi hem. Så nöjd med kvällen!
 
 

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela