Emelie Jonsson

2012

Publicerad 2012-12-29 21:58:28 i Allmänt

2012 har varit ett innehållsrikt år med mycket förändringar. Tiden har gått så himla snabbt, jag har inte alltid känt mig helt närvarande i huvudet och det har varit många dåliga dagar. Men självklart har året varit bra också och haft en hel del ljusa stunder.
 
I april fick jag en fantastisk studentpresent (i förskott) då jag fick åka till USA för första gången i mitt liv, närmare bestämt till New York. Hade en superbra vecka där och det är numera min absoluta favoritstad. 
Under våren gick mycket tid åt till att kämpa klart med allt skolarbete, tungt var det men det gick ju vägen! 
5 juni gick jag på balen med Andreas. Nervöst men jag är glad att jag gick, känns ju inte som att en sån chans kommer att komma igen. Få klä upp sig i fin balklänning, fixa hår & smink, gå på röda mattan och se ungefär hela Umeås blivande studenter uppklädda och fina. Väldigt trevlig kväll faktiskt. 
12 juni stod jag på ett flak och skrek mig hes. Det var den dagen som man väntat på typ hela livet, STUDENTEN. Fantastisk dag med bästa S09B, familj och vänner. 
Sommaren här i Sverige var ingen höjdare i år. Men min älskade mamma och jag for till Kreta och hade en väldigt mysig vecka med riktig sol & värme. 
Under hösten var jag arbetslös och less och sökte jobb mest hela tiden. Träffade en fin pojk som lyste upp tillvaron lite ett tag, saknar honom.
15 november var det äntligen slut på arbetslösheten för min del. Började jobba på en förskola på Tomtebo där jag har heltidsanställning fram tills juni och jag trivs så bra. Får spendera dagarna med en massa goa ungar som kallar mig fröken och ämliii. Trots att det är rätt påfrestande ibland så älskar jag mitt jobb. 
 
Jag hoppas av hela mitt hjärta att 2013 blir ett bra år. 

If this love only exist in my dreams, don't wake me up.

Publicerad 2012-12-29 15:53:16 i Allmänt

Har varit riktigt dålig på att uppdatera här på senaste. Jag har varit upptagen med jobb, förkylningar och den vanliga hetsen som kommer med julen, så har helt enkelt inte varit på humör för att uppdatera. Men nu så! 
Jag har haft en rätt fin jul iallafall, bortsett från vissa saker. Hoppas att ni haft det med. 
 
Lördag idag vilket innebär två dagar till NYÅRSAFTON. Förstår absolut inte hur tiden kan gå så jävla snabbt? Hoppas på ett fint nyår hursomhelst och i år är vi faktiskt lite mer uppstyrda än vi brukar vara! Satt med bästa Linn & Sara i torsdags på Waynes ett par timmar för att planera och imorgon åker vi och handlar all mat. Sen spenderas nyårsafton med mina pinglor och pojkarna! 

12/12/12

Publicerad 2012-12-12 18:26:57 i Allmänt

Nu är jag LESS på att vara sjuk. Kände mig faktiskt frisk där några dagar, men nu mår jag svindåligt igen. Det var en tung dag på jobbet kan jag säga. Men vi hade luciafirande idag, med luciatåg och fika, och åh vad mina ungar var fina och duktiga! Blev nästan lite tårögd :') Gillar verkligen mitt jobb! 

Första december

Publicerad 2012-12-01 16:40:00 i Allmänt

Snön har fallit från himlen hela dagen, i mängder. Men jag gillar det, känns passande att det faktiskt börjar se ut som vinter ute nu när det är första december.
 
Önskar att det här blir en fin månad med julbak, ljusslingor, te, mys, levande ljus, julpynt, varma kläder, massa snö och lagomt kallt väder. Vill bara att förkylningen ska försvinna först och att vinterkylan släpper taget om mitt hjärta. 

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela