Emelie Jonsson

alltså?!

Publicerad 2009-02-27 00:10:21 i Allmänt

5par skor, 1 väska och förmodligen ett par koss hörlurar. Det var vad som blev stulet i omklädningsrummen från min klass när vi hade gympa idag. Allt var märkessaker. Vilken idiot sjunker så lågt att den går och snor saker bara sådär?
Trots att inget blev stulet från mig blev jag så jäkla förbannad! skolan ska göra en polisanmälan iaf

för att lämna mina aggressioner angående det kan jag glädja mig med att det bara är EN HALV skoldag kvar tills det är lov! Och imorgon bär det som sagt av med vännerna till Tores stuga.
Denna torsdag har jag såklart varit i skolan. For även ner på stan med mamma också, köpte lite nödvändigheter som hårspray, body lotion, puder, mössa osv.. mamsen bjussade även på mat från subway, inte illa :)

Om jag inte skriver mer innan vi drar till stugan så får ni ha en underbar helg!
puss

ibland är en dröm det finaste man har

Publicerad 2009-02-25 23:54:09 i Allmänt

Hejsan :)
Snart sportlov, bara 1,5 skoldag kvar nu! ska bli så skönt med lite ledighet. På fredag drar jag och folket till Tores stuga och blir kvar där över helgen, annars har jag inte mycket planerat för lovet.
Denna onsdag gick vi alla till coop för att inhandla mat, tog som vanligt lång tid ;p Hann även bli riktigt kallt tills vandringen hemåt skulle påbörjas. Men kan ändå glädjas över att det var soligt och rätt varmt tidigare idag :)

ska kika lite på matten nu, och sen försöka sova.
Har en del saker som ska göras imorgon, bl a måste jag ned på stan för att köpa nödvändigheter som hårspray och sånt. Och plugga lite matte med Linn, börja packa till stugan, samt fixa andra saker :)
SOV GOTT


 

at school

Publicerad 2009-02-23 14:34:10 i Allmänt

Har svenska just nu och sitter i datorsalen för att leta fakta till en debatt.
Känns som en evighet tills vi sluter, kvart över 3, men förhoppnigsvis får vi gå tidigare :) då blir det stan ett tag! Denna vecka lär bli en riktigt plugg-vecka för lärarna är så snälla och sätter in massa prov och saker innan sportlovet, tack så mkt..
Men för att se positivt på det hela är det ju bara några dagar kvar till lovet + vi slutar vid lunch på fredag!

ska återgå till att faktiskt försöka få något gjort nu! kram

memories stuck from yesterday's

Publicerad 2009-02-16 23:42:13 i Allmänt

sådärja, ännu en måndag avklarad! Lite fint att det nästan första vi börjar våra måndagar med är att tagga/planera nästa helg :)
På tal om helg, nämnde ju tidigare att jag skulle skriva mer om det förut så nu drar jag denna helg lite kort:
Fredagskvällen var faktiskt riktigt kul, om man bortser från vissa saker.. haha! Jag, Linn, Sara och Amanda var här hemma hos mej först och så gjorde vi en tårta till Tore som fyllt år! Vi träffade sedan folket :)
Stor del av lördagen spenderade jag i min säng med film, chips och cola. Såg A walk to remember, underbar film! Gjorde sedan ett ryck så jag var klar att infinna mig hos Andreas kl 5 där kvällen skulle spenderas med vännerna, alla hjärtans dags mys :) Vandrade först iväg till obs för att handla till middagen, väl framme visade det sig att det inte var så många som var taggade på att äta ;) Men köpte iaf cola och vi inhandlade även ingredienser till varma mackor :)
Mycket trevlig kväll blev det allt! tv, kortspel, mat och prat. Blev även utdragen/utslängd i snön x antal gånger. Boysen hade tydligen bestämt sig för att dra ut mig linn och amanda. haha fy vad blöt jag blev (:

Och denna måndag har det inte skett några större underverk. skola, hem, lite plugg, paj bakning, dator och tv. 
GODNATT


 

Fredag den 13:e

Publicerad 2009-02-13 09:53:20 i Allmänt

Sitter i datorsalen just nu på skolan, har gjort någon elev enkät.
SO provet bortgjort, skönt. Är grymt taggad på helg nu, så jag hoppas resten av dagen går snabbt! Nästa lektion på schemat är fysik, inte alltför peppande.. men börjar inte den lektionen än iaf!
kram

Torsdag

Publicerad 2009-02-13 00:06:25 i Allmänt

Igår hade vi friluftsdag. Var tänkt att promenera till hampkärnsstugan, men blev ändrade planer. Vandrade istället till bilprovningen och gick sedan tillbaka till skolan för att fika! riktigt chill dag faktiskt, trots en promenad på 8-9km! Vädret kunde inte varit mycket bättre (okej lite varmare kanske), strålande sol var det :) och att sedan ha Linn och Sara att prata med på vandringen var inte helt fel det heller ;D

Haft öppethus på skolan idag, lite ovärt men vi får en halv dags kompledigt så jag klagar inte :)
Sedan hade vi trampett/egen dans på idrotten idag. Valde inte helt otippat dans, som resten av tjejerna i klassen. Var tänkt att vi skulle komma på en koreografi för att sedan visa upp för resten av klassen! Blev någon slags halvporrig hotti dans, himla roligt faktiskt! Kan lova att vi hade grymt kul denna gympalektion ;D

Nu tänkte jag kika lite till på SOn (prov imorgon..), och sedan dra mej mot sängen! Bara en skoldag kvar nu (visserligen en jäkligt dryg och lång dag med prov, men ändå!) innan det är helg, och jag TAGGAR =D
kram

9 februari

Publicerad 2009-02-09 23:42:43 i Allmänt

Dålig uppdatering, har inte orkat skriva bara.
Haft en bra helg, och idag var vi lediga från skolan. Skönt! Så denna dag har jag: ätit lunch (indiskt) och fikat på stan med mamma, firat lille kusinen och varit ute och gått. Träffade även Sara ikväll som jag då gick en bit med :)
ska försöka sova snart, nattinatt

vilken färg har själen älskling?

Publicerad 2009-02-01 19:50:02 i Allmänt

Fredag
Mötte som sagt upp vännerna för att köpa pizza, och när det var inhandlat gick vi iväg hem till Tore för att äta :) Efter att tallrikarna var tomma, och vi pratat, lyssnat på musik och jag & Linn spelat krig bestämde vi oss för att gå ut en sväng. Vandrade runt ett tag, men jag hamnade ganska snart i en snödriva (: blev något slags putta-ner-folk-i-snön krig, så tillslut var alla blöta och kalla. men boysen körde gentlemanna style och gav de frusna små flickorna sina jackor ;) Kvällen avslutades hemma hos Tore igen för att värma oss (:
Lördag
Var först på stan med Linn och Sara för att köpa presenter, träffade även på boysen ett tag inne på H&M. Kvällen spenderades hos Sofie för att fira henne och Pauline som fyllt år! Blev tjejkväll med massor av prat :) tack för en mycket trevlig kväll! Efter att vi varit hos sofie mötte jag, Linn och Sara upp Andreas, Niklas och Tore :) gick runt en bit innan vi återigen hamnade hemma hos Tore! Vid halv 3 var det dags att vandra hemåt, och att gå hem i kylan på natten måste vara bland det drygaste. Vad är det som går och går men aldrig kommer fram? Emelie och Sara på natten!
----------------------------------------------
Och idag har jag varit ute på promenad med Sara och Micke, vandrade runt på Hedluna och strandpromenaden i någon timme :)

pusshej!



Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela