Emelie Jonsson

Why do I try, I know I’m gonna fall down

Publicerad 2010-03-09 23:12:30 i Allmänt

Hello hello!
Lördagskvällen blev väldigt bra med mycket glatt folk. Det gillas!
Igårkväll blev det träning på iksu med sara :) Först lite crosstrainer i gymmet och sedan bodypump, där vi träffade på Linn och Olivia. Sara & jag lyckades förövrigt missa bussen hem, trots att vi till en början hade himla massa tid kvar tills den gick. Smidigt!
Iallafall. Att det känns som att våren anlänt är en annan sak som gillas starkt. Bara all denna snö försvinner så :)
En tredje sak jag gillar, är att mamma min frågade om jag ville åka och äta sushi till lunch imorgon. Och det tackar jag verkligen inte nej till!
KRAM

No time to think of consequences

Publicerad 2010-03-06 18:56:54 i Allmänt

Sportlovet har börjat och det känns ganska så underbart, ja!
Gårkvällen var bra. Var egentligen himla trött då så hade tänkt att bara ta det lugnt, men Sara drog med mig ut istället haha! Träffade folk och tyckte allt kändes lite små random där ett tag hehe. Någon gång under natten vandrade jag, sara, micke och qvist hem till micke för att sova där :)
Hann även med att bli knuffad i olika snöhögar lite för många gånger för att det skulle vara roligt, men så kan det gå!
Ska ikväll till Linn där det blir partyyy! Är dock himla trött för tillfället. Inte fått alltför många timmar sömn inatt (även om trötta lille jag somnade först..), vaknade typ kl åtta imorse, osv. Men en kopp kaffe har jag just hällt i mig, ska strax ta mig en dusch och sedan tagga till! Tror nog kvällen kommer bli mycket bra :)
Ha en bra lördag, KRAMKRAM

HEJ

Publicerad 2010-03-05 15:04:54 i Allmänt

Sitter för tillfället på dagens sista lektion, naturkunskap. Denna fredag har känts så lagomt seg, men spanskaprov och allt. Tur att man har så härliga classmates iallafall!
Så, om ungefär en timme får vi LOOOOOOV. Galet efterlängtat!
PUSS

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela