Emelie Jonsson

Every moment was so precious

Publicerad 2009-08-30 18:31:32 i Allmänt

Fredagskvällen var awesome! Det gör vi om igen snart va?
Imorgon är det måndag = start på en ny skolvecka. Det första som händer på morgonen då är att vi ska ta skolfoto............. Inte vidare taggat, nej

Nu: promenad

It´s friday nightttt

Publicerad 2009-08-28 20:12:27 i Allmänt

HELG
Skolveckan avklarad, Minerva är bra. Ska fixa klart mig och dra ut så jag hinner inte skriva så mycket nu.
Ha en bra fredagskväll, tjing!

free fallin´

Publicerad 2009-08-20 23:16:37 i Allmänt

Andra gymnasiedagen avklarad! Var på Campus med alla Minervas ettor idag, hade någon slags klasskamp och det var faktisk inte så farligt som jag trodde att det skulle vara.
Första skoldagen igår gick bra den med. Har inte riktigt förstått att jag börjat gymnasiet bara, känns lite konstigt allt just nu men man vänjer sig väl =)

Imorgon är det lektioner efter schemat som gäller, går från 8.30 - 16.00. Inte speciellt taggat, men känns inte som att dagen kommer bli så jobbig ändå.

GODNATT

A new chapter

Publicerad 2009-08-19 01:13:22 i Allmänt

Klockan är en bra bit över tolv så, idag börjar jag ettan på gymnasiet. Sam på Minerva blir det för min del. Känns konstigt, ny skola, ny klass, nya lärare, osv.. Men förhoppningsvis blir det nog bra.

Jag hade iallafall en bra sista sommarlovsdag. Mötte somsagt upp Linn, Sofia & Sara på stan. Gick runt och kollade i affärer innan vi satt oss vid älven. Johan och Tore joinade oss också. Gick sedan och köpte indisk mat (grymt gott!!) som vi åt uppe på SF taket, mysigt =) Drog sedan till Sofia där fler utav folket droppade in. Drack te, pratade, kollade på Kopps, osv innan det var dags att bege sig hemåt.

Nu ska jag fixa lite och sedan sova så jag inte är helt död imorgon. Men skönt nog börjar vi klockan tolv
GODNATT

Märker du hur fort det går?

Publicerad 2009-08-18 13:21:10 i Allmänt

God dag! Idag är det sista dagen på sommarlovet..
Gårkvällen spenderades på Hamrins berget med trevligt folk och en eld, himla mysigt =) Ska om ett tag ner på stan med Linn, Sara och Sofia. Blir nog great det med!

Nu: göra mig klar.
KRAM

FREDAG

Publicerad 2009-08-14 08:17:10 i Allmänt

God morgon
Anledningen att jag är vaken den här tiden på morgonen är att jag tänkt gå på drop in hos frissan, brukar annars inte vakna frivilligt såhär tidigt om vi säger så =)
Trevlig gårdagskväll med folket hos Tore, ser ut att bli en great kväll idag också

tjing!

thanks mum

Publicerad 2009-08-12 00:41:44 i Allmänt

Helgen i Stockholm med min kära mamma var mycket trevlig. Har bl.a kollat i affärer (faktiskt fått lite saker inhandlade), ätit/fikat hur mycket som helst, vandrat runt osv! Tusen tack för allt mamsen =)

Förövrigt får jag lite småpanik när jag tänker på att sommarlovet är slut om en vecka (?!?!)...

   

I´ve never been perfect, but neither have you

Publicerad 2009-08-07 11:38:47 i Allmänt

Det är fredag, ikväll åker jag till Stockholm och ute är det varmt & soligt. Känns inte helt fel va? =)
Dags för mig att packa lite, borde inte ta så långt tid med tanke på att jag bara blir borta över helgen. Sedan kommer Linn & Sara hit så ska vi sola!

KRAM

Gratis är gott.

Publicerad 2009-08-06 08:00:13 i Allmänt

God morgon (säger jag som inte ens har gått och lagt mig?). För min del har det varit en mycket trevlig gårdag/natt.

Spenderade stor del av gårdagen med Linn. Stekte först någon timme på min gård innan vi smet in på Nolia mässan, gick runt där till klockan halv 6, plockade gratisgodis, kollade osv.
När Linn åkt hem var jag bara några minuter senare påväg ut genom dörren igen med mp3n i handen för att ta en promenad. Sedan middagsdags innan jag återigen träffade Linn och cyklade till Ica Maxi. Vi for sedan hem till mig och chillade ett tag med Sara & Sofia, innan jag linn och sara cyklade iväg för att möta boysen. Vi hamnade hela högen hos Rikard där vi blev kvar resten av natten. Vid halv 4 vandrade jag, Linn, Qvist och Niklas till Statoil för att köpa något att äta. Resten av morgonen spenderades åt att sminka Qvist & Rikard (haha!), och att dö av skratt på golvet =)
Innan klockan 7 steg jag innanför ytterdörren efter att ha cyklat hem i regnet.


Kanske vore en bra idé att sova någon timme nu, eftersom det inte blivit någon sömn inatt?

 
  

They say you learn from your mistakes

Publicerad 2009-08-03 00:37:30 i Allmänt

Det är redan 3 augusti, fler än jag som tycker detta sommarlov gått himla snabbt?

Lördagskvällen var mycket trevligt. Jag är förvirrad, smått sliten, halvt förkyld och ber till vädergudarna om lite sol & värme.
Veckans planer: Gå på Nolia mässan någon dag, åka till huvudstaden på fredagkväll. Mer planer än så har jag inte, återstår att se vad resten av veckan har att erbjuda!
GODNATT

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela