Emelie Jonsson

I love the way you lie

Publicerad 2010-07-27 23:52:55 i Allmänt

Hallåhallå :)

Är fortfarande i Linköping, har det verkligen supermysigt här!
De senaste dagarna har jag då umgåtts med släkten här nere, varit på Ikea, träffat göteborgsmoster som bott här några dagar, ätit massa gott, åkt till omberg en dag & göta kanal en annan, äntligen sett Snabba cash (hemsk, men mycket bra film!), grillat i spöregn, gosat med kusinernas sötasöta hund som jag kommer sakna- lillgrisen, osv osv osv. Jag har det alltså mycket bra här nere!

Åker tråkigt nog härifrån imorgon på eftermiddagen/kvällen någon gång, sjukt vad fort dagarna går. Då bär det av till Stockholm&Arlanda, sover på något hotell där och sen på torsdagmorgonen kommer jag sitta på ett plan till Kreta. Underbart! Har dock lite små ångest redan nu inför flygresan, att flyga är verkligen inte min grej

I'll keep dancing on my own

Publicerad 2010-07-23 01:37:12 i Allmänt

Sådär, väskorna är hyfsat färdigpackade och jag hoppas bara att jag inte glömt något. Imorgon (eller ja, idag) bär det av söderut! Till kusinerna i Linköping närmare bestämt :) Och sedan nästa torsdag åker jag till Kreta!
Ska bli skönt att komma iväg från Umeå ett tag känner jag, tror jag behöver det. Jag hoppas bara vädret inte är sådär supervarmt & soligt imorgon (idag), lär inte bli roligt att sitta i bilen heeeela dagen då. Inte helt okej att vår AC lagt av i bilen, haha..
Nej nu ska jag försöka sova. Ha det så bra gott folk!
KRAMKRAM

EVERYTHING'S NOTHING WITHOUT YOU

Publicerad 2010-07-04 22:58:48 i Allmänt

Var förövrigt sista dagen på sommarjobbet i fredags. Så nu är det slut på att vandra runt i min vackra jobboutfit och att behöva vakna innan klockan 6. Kan lova att det känns underbart att vara ledig resten av sommaren nu!

Until your heart stops beating

Publicerad 2010-07-04 22:28:56 i Allmänt

Var och såg Eclipse igår med Sara, Micke, Qvist & Rikard. Mycket mycket bra film, så fin! SE DEN
Har ju också varit Wheels här i Umeå i helgen, så stannade kvar i stan efter bion igår och kollade lite på alla bilar. Och kvällen innan det, alltså fredag, spenderades i en park med mina finaste b-rudar, trevligt trevligt!

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela