Emelie Jonsson

Hunger Games

Publicerad 2012-03-29 13:59:06 i Allmänt

Var på bio igår och såg denna film - SÅ HIMLA BRA.
Boken ska jag definitivt ta och läsa också. Den ligger nämligen och väntar i min bokhylla, så den får följa med på flyget till USA!

BRA HELG

Publicerad 2012-03-26 00:50:10 i Allmänt

I fredags hängde jag med Mille, Linn, Sara & Maria. Planen var en lugn och mysig kväll på Pipes, men efter att en sur vakt satt stopp för det genom att neka oss i dörren drog vi till Ica och köpte öl, förade lite snabbt hos Mille och så drog vi till Corona istället. Riktigt kul kväll faktiskt, spontanutgång när det är som bäst!

Lördagen var lugn. Satt hos frisören i några timmar på morgonen och fixade mitt slitna hår, sen spenderade jag kvällen halvsovandes i soffan.

Avslutade helgen med kladdkaka&film hos Andreas, och nu ska jag sova.
Godnatt!

Stronger than yesterday

Publicerad 2012-03-22 17:38:18 i Allmänt

Lugn skoldag, inget skolarbete som måste vara klart i veckan och fint väder ute. Det kanske bara är jag, men det känns så mycket lättare att andas när det är vår och solen lyser.

Har hittills haft en bra torsdag alltså. Nu ska jag äta sushi till middag (dör lite så gott) och sen gå en sväng på UF-mässan med Sara!

TRÖJAN DU HATAR

Publicerad 2012-03-17 03:22:06 i Allmänt

Kom hem för ett litet tag sen efter en GRYM kväll. Började med förfest hos Mille innan vi drog till Corona. Sen har kvällen bestått av massa dans, träffade en go pojk jag inte sett på länge, dubstep, Norlie&KKV live, dansat MED Norlie&KKV, ont i fötterna, bra folk, osv.
Nu: sängen! Godnaaaaatt ♥

PA100

Publicerad 2012-03-13 22:55:01 i Allmänt

Godmorgon!
Sovmorgon till 12.15 idag men jag har ändå varit uppe ett tag och skrivit på mitt jävla projektarbete, a girl's gotta do what a girl's gotta do helt enkelt. Har inlämning till 70% seminariet och jag har självklart inte kommit så långt som jag borde. Jättebra, verkligen.

Godmorgon

Publicerad 2012-03-02 08:57:49 i Allmänt

Det är fredag, sista dagen innan lovet. Jag har bara marknadsföring idag och vi ska filma till en reklamfilm. Ikväll är det förfest med Minervas 3or+100 dagarsfesten på Corona.
Betydligt bättre dag än igår alltså!

Det måste vara på liv och död, det måste kännas i ditt hjärta på riktigt

Publicerad 2012-03-01 21:45:51 i Allmänt

Det har inte riktigt varit min dag idag.
Försov mig imorse och missade första lektionen. Sov ett par timmar till och stressade sen som ett as (halkade till stan och hamnade på världens varmaste buss) för att hinna till samhällskunskapen. Visade sig att vi inte hade någon för läraren var borta =brutalt less tjej. Innebar alltså att jag hade hål i över 2,5 timme tills nästa lektion istället, värt.
Hoppas alla har antecknat det här nu, så är det ny dag och nya tag imorgon osvosvosv

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela