Emelie Jonsson

DANSA ÄR KUL

Publicerad 2010-10-30 15:13:29 i Allmänt

ÄNTLIGEN är det höstlov!!
Började lovet igår på bästa sätt, fikade massa gott med fina classmates hos Mille. Mycket mysigt! Senare på kvällen mötte jag upp Sofia & Sara innan vi drog vidare till Rikard där folket var.
Ska nu förflytta mig från datorn och in i duschen, innan det är dags att börja fixa och tagga inför kvällen! Först blir det middag med tjejerna, sen tar vi bussen till Tavelsjö för Halloweenparty. TAGGAD

skägg

Publicerad 2010-10-27 23:03:27 i Allmänt

Har just kollat klart sista avsnittet av Kungarna av Tylösand, haha underhållning
Är galet trött, så ska nog försöka sova nu. Har sovmorgon till 11.00 imorgon, vilket känns underbart!
GODNATT

YOU HAD ME AT HELLO

Publicerad 2010-10-27 14:52:45 i Allmänt

Goddagens!
Sitter i uppis på skolan med Moa & Sara och kollar film, Letters to Juliet tror jag den heter! Slutade egentligen 13.25 men vi har en kostföreläsning om 50 minuter på IKSU som vi måste gå på...  Vi har iallafall laddat upp med kakor och cola så det ska nog gå bra!
Trodde innan att detta skulle bli en riktigt jävlig onsdag med:
- Samhällsredovisning
- Estetisk verksamhet redovisning
- Kostföreläsning 2 timmar efter skolan slutar
meeeeen trots att redovisningarna gått dåligt har det ändå varit en bra dag hittills :)

NEVER SAY NEVER

Publicerad 2010-10-25 22:47:39 i Allmänt

Från modevisningarna på Sagateatern i lördags

En ny vecka är igång, har massa plugg och jag längtar galet mycket till helg och LOV.
Lördagen blev mycket bra. Kul att kolla på modevisningarna och Sofia var SÅ duktig :) På kvällen blev det fest på Ersboda igen, och jag hade verkligen riktigt kul denna gång också!

GENOM ELD

Publicerad 2010-10-23 10:45:04 i Allmänt

Godmorgon!
Har för ovanlighetens skull varit vaken i nästan en&enhalv timme nu, det händer inte varje lördag kan jag lova. Men faktiskt riktigt skönt att inte sova bort hela dagen :)
Halv 1 ska jag möta Sara innan vi åker ner till stan för att kolla modevisningar på Sagateatern. Ska bli kul att se och måste ju självklart kolla eftersom Sofia ska gå som modell!
Senare ikväll blir det festligheter. Men för tillfället ska jag äta upp min nyttiga frukost (glass) och sen ta en dusch!
Ha en bra dag gott folk, PUSS

MONDAY MORNING

Publicerad 2010-10-18 10:37:59 i Allmänt

Trött och less, spanskaprovet gick dåligt, osv osv. Godmorgon
Sitter just nu på psykologilektionen och räknar ner de 18 minuterna som är kvar tills vi slutar. Har nämligen ingen engelska idag så detta är sista lektionen! Sen ska jag ta bussen hem och sova ett tag framför tvn och laga någon gooood lunch!
Men nu: fortsätta med grupparbetet..

JAG TOG EN KULA FÖR DIG, OCH FICK EN SMULA TILLBAKS. FÖR DIG SKA JAG, GÖRA DET TUSEN GÅNGER OM

Publicerad 2010-10-17 21:38:19 i Allmänt

Eh, det här bloggandet går sådär. Sist jag skrev var det sommarlov, nu är skolan i full gång och den första snön har t.o.m hunnit falla..... Inte okej

Jag tänkte iallafall försöka börja skriva lite här igen!
Har haft en väldigt bra helg. Igårkväll cyklade jag, Linn & Sara till Emy där det var party. Bara massa trevligt folk där, hade verkligen superkul! Har även träffat min lilla kusinvitamin i helgen när jag hjälpte till att vara barnvakt och nu ikväll blev det pluggfika på Waynes med Linn :)
Och nu är det dags för mig att ta tag i allt spanskaplugg, prov imorgon och just nu känns det inte som att jag kan någonting. Önska mig lycka till...

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela