Emelie Jonsson

HOPP ÄR EN ILLUSION, ATT FALLA ÄR TRADITION

Publicerad 2011-01-31 23:21:05 i Allmänt

Hola hola. 
Ännu en måndag avklarad, kan inte påstå att det har hänt mycket till underverk idag. Hade en helt ok skoldag, kämpade mig igenom ett spinningpass där jag ville dö lite efter 10 minuter, for hem, hällde ut ris över hela köksgolvet, åt middag, fastnade framför datorn, gick en sväng med Casper, fastnade vid datorn igen och sitter fortfarande här. Borde ha pluggat som en idiot hela kvällen för jag har egentligen massor att göra, men icket!
Så nu: läsa lite i nk-boken innan jag måste försöka sova. GODNATT ♥

20 januari

Publicerad 2011-01-20 11:58:55 i Allmänt

Hallå hallå!
Sitter på dagens nk lektion. Borde jobba med massa frågor, men är trött och hungrig. Tur att vi har lunch om 12 minuter.
Dagen började bra, trots att vi hade idrott som första lektion. Men idag hade vi aerobics som Mille & Linn höll i! Och det var verkligen sjukt roligt och dom var så dukiga!! Tummen upp för det :)
Imorgon är det fredag = helg. UNDERBART

Du är bäst nu, men du var bättre förr

Publicerad 2011-01-05 11:26:08 i Allmänt

Godmorgon!
Har varit vaken sedan kl 10 och har sovit alldeles för lite inatt, är trött trött trött. Men ska se till att packa ned det sista i träningsväskan nu, för att sedan bege mig ut i kylan. Ett spinningpass på IKSU står på schemat!
puss

THE COVE

Publicerad 2011-01-05 02:38:44 i Allmänt

Kollade på denna film tidigare ikväll.
The cove är en dokumentär som handlar om delfinslakten som pågår i Japan varje år. Väldigt bra och spännande film måste jag säga, men hemsk, var så upprörd när jag hade sett klart den. Men tycker att alla borde se den!

2010

Publicerad 2011-01-04 18:08:17 i Allmänt

Om jag ska tänka tillbaka lite på 2010 är det ett år som har gått både upp & ner. Men måste säga att jag känner att 2010 nog inte riktigt har varit mitt år. Trodde och hoppades att året skulle bli toppen, men, njaa. Hursomhelst tycker jag att tiden har gått sjukt fort!

Ja, året började. Skolan och livet rullade på som vanligt. Träffade D där ett litet tag, innan jag på våren träffade E. Föll pladask för honom, det blev vi. Sen gick inget riktigt som jag ville, det tog slut alltför snabbt. Gick sönder lite.

Sommaren och det efterlängtade lovet kom. Började på mitt första sommarjobb någonsin, på Svensk Markservice där jag var 3 veckor. Trivdes bra! Förutom det umgicks jag med folk, var i stugan, njöt av lovet osv. Åkte söderut en vecka till kusinerna i Linköping och sen spenderade jag & mamma en vecka på underbara Kreta.

Hösten kom och tvåan började. Sen har hela hösten/vintern mest bara rullat på. Massa skolarbete, åkte till huvudstaden en dag under höstlovet, träffat lite nytt folk, festat lite och så. Men denhär hösten/vintern, näe alltså.. Vad hände med livsglädjen egentligen?

 

4 dagar har gått av det nya året nu. 2011 vill jag försöka återfå taggen, ta tag i träningen, hitta kärleken, ta tillvara på varje dag, våga, tro mer på mig själv & ta tag i saker i tid.

 

 

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela