Emelie Jonsson

If you stay, I don't need heaven.

Publicerad 2013-11-28 22:24:45 i Allmänt

Här spenderade jag gårkvällen med min kärlek.
Hade det så mysigt i en varm bubbelpool med öl, cider, vindruvor och godis! Vi firade nämligen 4 månader tillsammans igår, så kändes bra att lyxa till det lite extra.
Speciellt i det här novembermörkret!
 

21 november

Publicerad 2013-11-21 22:27:00 i Allmänt

Catching Fire gjorde mig inte besviken, så fantastiskt bra film! Miljöerna och skådespelarna för alla roller kändes perfekta (speciellt Jennifer Lawrence, älskar henne). Pluspoäng för mycket citat och scener som kändes som direkt tagna ur boken också!
Har ni inte sett den än så iväg till bion, nu på en gång. Spring förbi och köp böckerna sen också, MVH nörden.
 
Idag jobbade jag stängning så jag har haft en låång dag på jobbet. Ska därför hoppa i sängen nu så jag tar mig upp igen imorgonbitti. Kort dag imorgon och sen helg, skönt! 
 

ÄNTLIGEN

Publicerad 2013-11-20 17:12:31 i Allmänt

Idag är det 20 november och det betyder att Catching Fire äntligen har premiär!!! Så ikväll blir det bio, som jag längtat! 
 
 

Birthday

Publicerad 2013-11-13 00:21:00 i Allmänt

Åh vilken fin födelsedag och helg jag haft, trots att jag varit sjuk och jävlig.. Är så tacksam för mina nära och kära som sett till att jag fått ett så bra 20årsfirande ♥
 
I fredags styrde jag förfest hos mig, spenderade kvällen med massa fina människor innan vi for vidare till Allstar!
I söndags blev jag väckt med presenter och värsta mysfrukosten, och så kom släkten över för födelsedagsfika på kvällen. Avslutade helgen i soffan framför MTV EMA och ny säsong av Geordie Shore, med världens finaste pojkvän som sällskap. 
 

Bra timing.

Publicerad 2013-11-07 20:07:00 i Allmänt

På söndag fyller jag ÄNTLIGEN 20! Kommer därför ha rätt fullt upp i helgen med fest, bakning, fixande och släktfika. 
 
Perfekt att jag lyckats dra på mig världens förkylning då :):):):) Tokvägrar dock att ställa in något, så imorgon ska jag vara frisk. Spelar ingen roll hur många ipren, apelsiner eller halstabletter jag måste trycka i mig. Nu förkylningen, nu är det fan krig!
 

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela