Emelie Jonsson

KLARTTTT

Publicerad 2011-02-24 20:49:15 i Allmänt

Fyllde just i mina val av kurser till 3an. Sista dagen att göra det är imorgon, så känns skönt att äntligen ha gjort det! Har gått runt och haft ångest över detdär ett tag nu, hade ingen aning om vad jag skulle välja.. Men nu är det gjort! Marknadsföring, Engelska C, Pedagogiskt ledarskap, Matte C, Religion B och Samhällskunskap C blev det :)

Smile Like You Mean It

Publicerad 2011-02-22 20:16:03 i Allmänt

Jobbig dag, jobbig dag.. Att gå i skolan från 8.30-16.00 med sprängande huvudvärk var inte okej. Satt mest och stirrade ut i luften/hängde över bänken på alla lektioner, men jag var där iallafall!
Skrev även spanskaprov sista lektionen. Känns som att det gick åt helvete, men det är väl bara att hålla tummarna och hoppas på det bästa..
Känner ändå lite hopp, bara denhär veckan+en till, sen har vi LOV!!!

MISFITS

Publicerad 2011-02-19 19:46:35 i Allmänt

Mådde inte alls bra igår så var hemma från skolan. Och för att ha något att göra under dagen började jag att kolla på en brittisk serie (ÄLSKAR hur dom pratar) jag aldrig sett förut: Misfits. Den har säkert funnits ett bra tag, men jag brukar vara lite efter när det gäller att börja kolla på serier! Hade inga förväntningar alls iallafall, men den är verkligen bra, även om den är småkonstig ibland. Har redan hunnit se 8 avsnitt och är helt fast, mycket bra serie!!!

Den bästa i serien är utan tvekan Nathan (Robert Sheehan):

- 20

Publicerad 2011-02-17 20:39:27 i Allmänt

Leggings, mysbyxor, sockar, linne, långärmad tröja, kofta. Jag har på mig alla dessa klädesplagg just nu & sitter under en filt, ändå så fryser jag.
Oh, denna fantastiska vinter..........

LIKE A G6

Publicerad 2011-02-15 20:59:33 i Allmänt

Det är nu tisdagkväll vilket innebär att min långhelg i princip är slut..
Jag hade iallafall väldigt kul igårkväll, synd bara att festen dog ut så snabbt. Kvällen började somsagt med förfest hos Mille med tjejerna, och sen runt 9 fick vi skjuts ut till Stöcke! Träffade massa folk där, dansade och kände att jag levde! Meeen, sen fick vissa i sig lite för mycket dricka & mådde inte så bra, polisen kom, osv.
När det var dags att dra därifrån tog vi taxi tillbaka till Mille och gick sen en sväng till Statoil och köpte pizza, mackor och cola! Sjuuuukt gott. Så jag tackar och bockar för kvällen!

Teenage crime

Publicerad 2011-02-14 18:31:03 i Allmänt

Den där förkylningen jag trodde att jag dragit på mig, försvann nästa dag hehe. Skönt!
Är stressad som bara den för tillfället... För eftersom vi är lediga idag och imorgon är det minervafest ikväll!!!
Så ska springa till bussen om en kvart, handla lite snabbt med Sara och sen far vi till Mille för förfest med tjejerna! Vid 9 drar vi ut till buschen & festen. JAG ÄR TAGGAAAAD!!!!!
Glad alla hjärtans dag ♥

Woop woop

Publicerad 2011-02-12 23:02:17 i Allmänt

Hade en trevlig kväll igår, men nu under kvällen har jag blivit asförkyld....
Allt är fucked up, jag är bitter och nyser konstant. Så, ska gå och bädda ner mig i soffan igen nu med sällskap av näsdukar, popcorn och någon film!

Det snurrar i min skalle

Publicerad 2011-02-10 23:55:57 i Allmänt

Kilade förbi ICA på vägen hem idag och hittade denna nya smak (mango) från Marabou! Måste säga att den faktiskt var rätt så god :)
Idag har jag inte haft några vanliga lektioner, så det har varit en väldigt slapp torsdag! Behövde bara vara på en föreläsning under morgonen och sedan slutade jag för dagen :)
Är grymt glad för att det äntligen är fredag imorgon! Det enda negativa med det är väl att jag måste försöka fixa ett g på samprovet.. Men slutar iallafall tidigare än vanligt för vi har ingen psykologilektion, och sen blir det party på kvällen!
Och inte nog med det, vi har dessutom långhelg = lediga måndag & tisdag!! UNDERBART SKÖNT

DUM AV DIG

Publicerad 2011-02-08 14:27:23 i Allmänt

Helvetesveckan i skolan är igång..
Har just nu svenska så jag sitter och skriver på uppsatsen som ska lämnas in på torsdag. Förutom uppsatsen har jag psykologiprov imorgon och ett STORT samhällsprov på fredag. Känns inte sådär jättestabilt, speciellt eftersom jag alltid ska skjuta upp allting.
Slutar iallafall 4 idag, så ska bara se till att ta mig igenom denna tisdag och sen resten av veckan..
PUSS alla fina!

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela