Emelie Jonsson

If I lose myself tonight, it'll be by your side

Publicerad 2013-05-17 17:05:39 i Allmänt

 
Med risk för att låta som en riktig svenne som inte har något bättre att prata om, men alltså VÄDRET!! Hur underbart är det inte? Sol och sommarvärme, åh! Är så jävla tacksam för mitt jobb dagar som denna, var ute över 2 timmar i förmiddags med mina goa dagisbarn och bara njöt. 
 
Är på ett strålande humör just nu! Helg på dehär då hörrni? 
 

Hold on to whatever keeps you warm inside

Publicerad 2013-05-12 22:21:37 i Allmänt

Åh vilken bra långhelg jag har haft! 
Den började på bästa sätt i onsdags. Kom hem från jobbet och hade först tänkt ligga i soffan för resten av kvällen. Några sms senare blev det dock ändrade planer så på kvällen for jag och Vickan till Linn för att fira helgen! Några glas och massa prat senare drog vi till Lokal. 
I torsdags städade jag och fixade i köket större delen av dagen, för på kvällen kom släkten över för att äta grillat. Yummie!
I fredags ställde jag klockan och for och fick håret slingat några nyanser ljusare, hann även springa upp till mormor&morfar för lite fika. På kvällen blev det grillning/hemmafest hos Qvist. MYCKET trevlig kväll måste jag säga! Alkohol och massa favoritmänniskor är en svårslagen kombination.  
 
 

I'd trade all my tomorrows for just one yesterday

Publicerad 2013-05-08 05:10:00 i Allmänt

Godmorgon.
 
Onsdag idag vilket innebär att det snart är långhelg för min del! Förskolan är stängd imorgon eftersom det är en röd dag och på fredag har jag faktiskt tagit ledigt, känns just nu väldigt SKÖNT.
Ska ta och äta upp min frukost nu och försöka vakna till lite. Jobbar öppning idag så börjar 6.15, yäää
 

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela